Bazi je ena izmed najbolj uporabnih astrologij, saj je kot smerokaz, ki skozi praktične nasvete pove kaj morate početi in kako delovati, da živite v skladu s svojo izvorno naravo, čutite notranjo izpopolnitev, lahkotno in varno potujete skozi življenje ter dvignete nivo kvalitete življenja.

 

Ponudi nasvet:

- v kakšnem okolju se bodo vaši potenciali aktivirali ter najlažje izkoristili;
- na katerem področju boste lažje zaslužili,
- kako lahko odpravite težave ter pritegnite srečo,
- kakšna je vaša osebnost; značilnosti in kreposti,
- kakšna je vaša resnična narava; kako jo lahko izpopolnite ter živite v skladu s svojim pravim jaz,
- kako lahko živite v harmoniji z drugimi,
- kakšna je vaša življenjska pot na katero ste položeni ter kako delovati, da boste po njej najlažje vozili.

 

Predlaga tudi:

- najbolj ugodna leta za ljubezen, poroko, naraščaj,

- kdaj vas čakajo priložnosti, kje in kako jih izkoristiti,

- kdaj je potrebno več časa nameniti krepitvi zdravja in vaše energije,

- kakšen status lahko dosežete v življenju ter ali ste kandidat za duhovno samokultiviranje,..

- kako razumeti (partnerja, starše, otroke, sorodnike, prijatelje, sosede, sodelavce, konkurente, nadrejene, avtoriteto), in se obnašati v medsebojnih odnosih, da se razrešijo težave ter poveča sreča v odnosih.
  

 

  Z naravnim načelom kozmične troedinosti, BaZi astrologija ne spada v fatalistično astrologijo, saj dobite vpogled v vpliv neba ter pot na katero ste položeni, ki predstavlja 33% vpliva na vaše življenje. BaZi vam svetuje, kako lahko s svojim delovanjem ter pravilnimi odločitvami (33% - vpliv človeka) in s Feng Shuijem (33% - vpliv zemlje) uravnovesite energetske pomanjkljivosti vaše karte, spremenite izzid (na bolje) ter soustvarjate svojo usodo.

Preko BaZi prepoznate kateri element (izmed petih elementov kitajske metafizike) je ključnega pomena v vašem življenju ter kako ga lahko generirate, da se vam življenje balansira in dobi kvaliteto. Preko Bazi lahko tudi predvidite določena obdobja v življenju (leta, mesece, tudi dneve), ko boste najbolj zasijali ter se bolje pripravite, da jih izkoristite v najboljši možni meri. 

Aktualni dogodki

Dao pratika osvetli najbolj potrebne ukrepe, s katerimi si lahko naredite bolj srečno in zadovoljno leto 2024.  Poiščite jo v trafiki, knjigarni ali jo naročite tukaj.