Spoznajte sebe - svojo izvorno naravo,
razumite druge - njihovo izvorno naravo,
spoznajte način, kako sodelovati s svojo usodo
ter se izpopolniti."

 


Spoznajte najbolj praktično astrologijo, ki ne omogoča le vpogleda v usodo, marveč tudi sodelovanje z njo!

Bazi astrologija ali Štirje stolpci usode je cenjena kitajska astrologija, saj odkriva našo izvorno naravo ter nam pomaga osmisliti življenje, živeti bolj kvalitetno in tudi uspeti!

Skozi 10 online delavnic se boste naučili brati Bazi astrološko karto.
S tem boste sposobni prebrati in razumeti osnovno naravo posameznika in njegove življenjske poti. 

 
 

Bazi astrologija je relativno enostavna za učenje, saj je zelo slikovita in videnje rešitev se pojavi skozi razumevanje delovanja narave okrog nas - ki jo vsi poznamo.

Osnovni koncepti temeljijo na razumevanju jina in janga, 12 konstelacij (12 živali) ter delovanja petih elementov (ogenj, voda, zemlja, kovina in les), zato se Bazi odlično dopolnjuje z ostalimi vejami kitajske metafizike, kot je Feng Shui, Yijing, Branje iz obraza, Taiji, Qigong,...

 

 Med Feng Shui svetovalci obstaja rek:
”Uporabi BaZi kot diagnozo in Feng Shui kot zdravilo.”

 


Da bi znali brati Bazi karto, je potrebno spoznati 22 kitajskih pismenk: 10 nebeških stebel (pet elementov) in 12 zemeljskih vej (živali).

 

Ko se enkrat seznanite z njimi, spoznate dejavnike, ki oblikujejo in označujejo naša življenja, lahko vidite in tudi razložite, zakaj smo ljudje različni in kakšna je življenjska pot vsakega posameznika.Z Bazi znanjem v rokah, se vam odkriva resnična vrednost in namen življenja, talenti, zmožnosti, izzivi in priložnosti, preteklost in prihodnost!

 

Z tem zapisom lahko odkrivamo opcije, kako se je najbolje prilagoditi prihajajoči energiji ter jo maksimalno izkoristiti. Znanje Bazija lahko uporabljate, da okrepite svoje odnose, presežete šibkosti ter sprejemate odločitve, ki vam pomajo zaživeti življenje, ki ga želite.

Bazi astrologija je tudi ključ, ki odpira vrata v trajno in nenehno samonadgrajevanje, saj imate na voljo informacije, s katerim lahko obogatite, izpopolnite in presežete to kar ste danes.

S tem dragocenim znanjem lažje rešujete probleme, lažje povečate priložnosti zase ali za druge, lažje uravnovešate svoje življenje, lahko razvijate večjo in boljšo verzijo sebe in izpolnite svojo resnično naravo.

Z nekaj prakse se vam odkrivajo odgovori na še tako zahtevna vprašanja o življenju in usodi in možnostmi sodelovanja z njo. Poznavanje Bazi astrologije je tako velika moč, pomoč in prednost, ki jo lahko koristno uporabite že danes, jutri in za vse življenje.