Šola Življenja & Večne Mladosti

 

Šola Življenja in Večne Mladosti je edinstven izobraževalni program v Evropi, ki omogoča spoznavanje starodavnih, časovno preverjenih zakladov modrosti preko kvalitetnih in cenovno dostopnih izobraževalnih tečajev Dao metafizike in samokultivacijske vadbe. 


Vodita ga Dušan Donko in Bernarda Pavič.     

 


Dušan
 Donko, strokovnjak dao metafizike

 

že vrsto let poučuje široko paleto veščin iz zbirke daoistične metafizike; Klasični Feng Shui, Bazi astrologijo, Yijing, Branje obraza, Qigong, Wudang taiji, kitajsko jogo Dao yin, nego spolne energije, meditacijo, dao samozdravljenja in zdravilne prehrane. 

 

Predsednik društva za krepitev telesa, uma in duha Taoin in Slovenskega taoističnega društva Taoas je diplomant Mastery Academy of Chinese Metaphysics ter učenec Velikega mojstra Wudang kung fuja, You Xuandeja iz Kitajske. Skozi program »Šole Življenja in Večne Mladosti« izobražuje posameznike, ki želijo spoznati bodisi dao modrosti o naravnih zakonih, bodisi dopolniti življenjsko moč, zdravje ali duhovno vitalnost. 

 






        

  

 
 
Bernarda Pavič, dipl. del ter, dir. Taosvet

direktorica Taosveta, soustanoviteljica društva za krepitev telesa, uma in duha Taoin, Slovenskega taoističnega društva Taoas in Šole Življenja in Večne Mladosti je v osnovni izobrazbi zdravstveni tehnik in diplomirana delovna terapevtka, po sekundarni "hoby" izobrazbi pa holistična svetovalka za osebno rast in astrologinja zahodne in kitajske astrologije.

 

V Šoli Življenja & Večne Mladosti organizira tečaje in programe ter jih občasno tudi vodi. Svoje poslanstvo vidi v ustanavljanju in podpori kvalitetnih programov za krepitev zdravja telesa, uma in duha, kvalitete življenja in splošnega blagostanja.