Aktualna delavnica
Izvorno sporočilo:


Na praznik naravnega znanja, na spomladansko enakonočje vabljeni na .


ALKIMIJA DUŠE in PREOBRAZBENI KAMNI

 

5h delavnica, ob  sredah ob 19h,

od 20. marca do 17. aprila 2024, Facebook 

 

 

 


Konflikt je običajno del življenja. Medtem ko oseba raziskuje in se izraža kdo je v resnici (išče dušo), mora istočasno prevzeti zahteve družbe, kar pa lahko povzroči spor ali konflikt znotraj in/ali zunaj osebe. Tako razvijemo sistem naših prepričanj (energijske zidove med umom in dušo), ki nas lahko omejuje, saj si govorimo, da nas družba omejuje pri tem kdo smo ali pa doživljamo ne sprejemanje s strani družbe in  se ne odrekamo sebi, da bi ugodili drugim. Preobrazbeni kamni nam razkrijejo ta proces.

 

Preobrazbeni kamni nam »tlakujejo« pot do duše. Večina preobrazbenih kamnov je iz magmatskih kamnin (yuanqi nivo), medtem ko njihov videz namiguje na proces metamorfoze. To so dejansko kremenjaki (kvarčni kristali), vendar se še niso dovršili.


Preobrazbeni kamni predstavljajo počasen proces evolucije,

medtem ko se Zemlja prilagaja spremembam.


Ko oseba fizično zboli ali ima čustvene težave, potem imajo preobrazbeni kamni največjo moč, da ji pomagajo povrniti krmilo v njene roke. Temeljno sporočilo preobrazbenih kamnov je videti preko ideje, da je življenje konflikt. 


Preobrazbeni kamni pomagajo razumeti, da je življenje priložnost, da se evolucijsko dvignemo; osvobodimo dušo. Alkimija duše je naravni proces, vendar ga veliko krat preprečimo s tem, ko smo nenaravni. Preobrazbeni kamni so odlični pomočniki pri notranji alkimiji (neidan) ali alkimiji duše.


Pridružite se mi na 5h delavnici, kjer bodo predstavljeni preobrazbeni kamni, ki nam pomagajo raztopiti napetosti in konflikte in frustracije ter hkrati odkriti in izraziti najglobje aspekte našega bitja oziroma duše.

Na delavnici spoznate preobrazbene kamne, ki:

balansirajo temeljni odnos med VODO - Jing ustvarjalno spolno energijo (DNK) in ZEMLJO  - družbene zahteve (RNK),

podprejo evolucijo duše, medtem ko uspešno prehajamo skozi stopnje razvoja duše. 

 
Spoznali boste tudi zbirne akupunkturne točki, ki nam pomagajo pri odkrivanju notranjih neravnovesij ter njihovem ponovnem uravnovešanju, da si podpremo telesno vitalnost, čustveno stabilnost in mir duha.

 

Cena: 50 eur

Prijavite se z nakazilom na:

TR: SI56 101000056696398

Taosvet, Bernarda Pavič, s.p.
Adamičeva ulica 52a, 2000 Maribor


Po nakazilu pišite na bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.