BAZI - KITAJSKA ASTROLOGIJA

 

Študij kitajske Bazi astrologije je preučevanje vpliva nebeške in zemeljske energije na življenje.


Na voljo je 10 delavnic, vsaka delavnica traja 5h. 
 

 

 1.    Delavnica: KDO SEM; KAJ JE MOJA IZVORNA NARAVA

Spoznajte svojo izvorno naravo, kateremu elementu pripadate in kakšna je vaša izvorna narava, gledano iz vidika petih elementov. Na delavnici spoznate pet elementov in 10 vladarjev dneva. Spoznate lastnosti svoje izvorne narava in kako delovati, da jo negujete. To je prva, osnovna pa tudi najpombnejša delavnica, velike, celo neprecenjive osebne, življenjske vrednosti. Bazi astrologija uporablja 22 pismenk, ki se jih dokaj hitro naučite, saj imajo naravo simbola. Simbol simbolično predstavlja večjo količino informacij. Ko prepoznate simbol, se za njim skrivajo informacije. Na delavnici se bolje spoznate z 10 pismenkami - simboli. Cena: 5h delavnica: 50 eur

 

 

2. delavnica: Življenjska pot, 1. del – 10 struktur

Spoznajte, kako iz Bazi astrološke karte videti osebnost, osebnostne lastnosti, način delovanja in vedenjske vzorce, ki jih razvijemo skozi življenje. Na delavnici spoznate pomen strukture Bazi karte, pa tudi, kako jo določiti. Obravnavamo 10 glavnih struktur, da dobimo vpogled, kakšna energija oz. struktura nas vodi skozi življenje. Kako v natalni karti videti okolje in pogoje v katere smo rojeni in postavljeni? Kako prepoznati svojo življenjsko pot ter glavni pristop v odnosu z drugimi, v partnerstvu, pri delu, v družini in v prijateljstvu.
Cena: 5h delavnica: 50 eur

 

 

 

 

3. delavnica: Dinamika odnosov med 12 zemeljskimi vejami in 10 nebeškimi stebli - Pet elementov

Spoznate kakšne energije se ustvarijo med posameznimi živalmi in 5 elementi.
Katere se odbijajo, nadzorujejo in uničujejo?
Razumevanje odnosov med 12 živalmi in 5 elementi razloži, kako doživljamo življenje, naše odnose, kako delujemo in, kako se odzivamo.

4. Življenjska pot, 2. del - Spoznate posebne strukture.

5. Življenjska pot, 3. del - 4 posebne strukture.
Cena: 5h delavnica: 50 eur

 

 

4. delavnica: ŽIVLJENJSKA POT, 2. del - 4 posebne strukture

Na delavnici spoznate 4 posebne strukture, ki pojasnijo način delovanja in vedenje skozi posamezna življenjska obdobja. Razumevanje 4 posebnih struktur daje vpogled v energijo določenega obdobja, vključno z priložnostmi, ki nam jih prinaša. 4 strukture so pokazatelj v katerem času; obdobju, letu, mesecu smo najbolj uspešni in kakšen način delovanja je potreben, da v tem obdobju zares prosperiramo. Cena: 5h delavnica: 50 eur

 

 

5.  delavnica: ŽIVLJENJSKA POT, 3. del - 4 posebne strukture

Nadaljevanje predhodne delavnice, kjer spoznavamo 4 posebne strukture, ki pojasnijo način delovanja in vedenje skozi posamezna življenjska obdobja. Razumevanje 4 posebnih struktur daje vpogled v energijo določenega obdobja, vključno z priložnostmi, ki nam jih prinaša. 4 strukture so pokazatelj v katerem času; obdobju, letu, mesecu smo najbolj uspešni in kakšen način delovanja je potreben, da v tem obdobju zares prosperiramo. Cena: 5h delavnica: 50 eur

 

 

6. delavnica: 10 BOŽANSTEV - odkrivanje najpomembnejše ŽIVLJENJSKE VLOGE 1.del
Kako videti osebnostne značilnosti, talente in sposobnosti? Kje je oseba močna, kje šibka? Kako iz Bazi karte videti svojo vlogo v svetu ter druge osebe; starše, sorodnike, otroke, partnerja, prijatelje, sodelavce, nadrejene, uslužbence… Katera vloga je najpomembnejša v našem življenju? Katero izmed 10-ih božanstev je ključno za naše življenje? Kdo nam lahko pomaga in koga najbolj potrebujemo? Ko spoznamo, katero je ključno božanstvo v naši Bazi karti, pridobimo nasvete, s katerimi izboljšamo svoje življenje. To se imenuje uporabno božanstvo. 
Cena: 50 eur. 

 

 

7. delavnica: 10 BOŽANSTEV - odkrivanje najpomembnejše ŽIVLJENJSKE VLOGE 2. del

Kako videti osebnostne značilnosti, talente in sposobnosti? Kje je oseba močna, kje šibka? Kako iz Bazi karte videti svojo vlogo v svetu ter druge osebe; starše, sorodnike, otroke, partnerja, prijatelje, sodelavce, nadrejene, uslužbence… Katera vloga je najpomembnejša v našem življenju? Katero izmed 10-ih božanstev je ključno za naše življenje? Kdo nam lahko pomaga in koga najbolj potrebujemo? Ko spoznamo, katero je ključno božanstvo v naši Bazi karti, pridobimo nasvete, s katerimi izboljšamo svoje življenje. To se imenuje uporabno božanstvo. Cena: 50 eur. 

 

 

 

8. delavnica: 10 BOŽANSTEV - odkrivanje najpomembnejše ŽIVLJENJSKE VLOGE - 3.del

Kako videti osebnostne značilnosti, talente in sposobnosti? Kje je oseba močna, kje šibka? Kako iz Bazi karte videti svojo vlogo v svetu ter druge osebe; starše, sorodnike, otroke, partnerja, prijatelje, sodelavce, nadrejene, uslužbence… Katera vloga je najpomembnejša v našem življenju? Katero izmed 10-ih božanstev je ključno za naše življenje? Kdo nam lahko pomaga in koga najbolj potrebujemo? Ko spoznamo, katero je ključno božanstvo v naši Bazi karti, pridobimo nasvete, s katerimi izboljšamo svoje življenje. To se imenuje uporabno božanstvo.Cena: 50 eur. 

 

 

 

9. delavnica: 10 BOŽANSTEV - odkrivanje najpomembnejše ŽIVLJENJSKE VLOGE - 4.del

Kako videti osebnostne značilnosti, talente in sposobnosti? Kje je oseba močna, kje šibka? Kako iz Bazi karte videti svojo vlogo v svetu ter druge osebe; starše, sorodnike, otroke, partnerja, prijatelje, sodelavce, nadrejene, uslužbence… Katera vloga je najpomembnejša v našem življenju? Katero izmed 10-ih božanstev je ključno za naše življenje? Kdo nam lahko pomaga in koga najbolj potrebujemo? Ko spoznamo, katero je ključno božanstvo v naši Bazi karti, pridobimo nasvete, s katerimi izboljšamo svoje življenje. To se imenuje uporabno božanstvo. 
5h delavnica poteka ob sredah, ob 18h, od 13. septembra do 11. oktobra 2023, Facebook skupina. Cena: 50 eur. 

 

 

 


10. delavnica: ZVEZDE STALNICE 

Preverite ugodne in neugodne zvezde stalnice, ki predstavljajo podporne in ovirajoče vplive znotraj življenja in usode. Starodavni so opazili, da določene skupine zvezd nosijo določeno duhovno energijo (božanstva), ki ureja Nebo in Zemljo. Razumevanja in povezovanje s temi subtilnimi energijami nam omogočil vpogled, kdaj in kaj je ugodno ter kdaj in kaj je neugodno. 
5h delavnica poteka ob sredah, ob 18h, od 18. oktobra do 8. novembra 2023, Facebook skupina. Cena: 50 eur.
 
 

11. delavnica: 12 PALAČ ZIPING BAZI

10h delavnica je namenjena prepoznavanju pomena 12 palač, razporeditvi yin/yang stolpev ter razumevanju povezave med 10 božanstvi in Shen Sha zvezdami stalnicami. Posvetili se bomo razumevanju 60 JiaZi osebnosti. Ter pomenu vpliva kongwang (smrt in praznina) na 10 nebeških stebel.

10h delavnica poteka ob sredah, ob 18h, od 22. novembra 2023 do 24./31. januarja 2024 , Facebook skupina. Cena: 100 eur.

 

 

Cena:  5h izobraževanja: 50 eur 

 

 

Prijavite se z nakazilom na:

TR: SI56 1010 0005 6696 398, Taosvet, Bernarda Pavič, s.p, Adamičeva ulica 52a, 2000 Maribor,

Sklic: SI99 (naslednje okence pustite prazno)

Ko poravnate, nam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.

 

 

Delavnice potekajo na Facebook platformi, lahko si jih ogledate preko Facebook profila. 
Delavnice so posnete in dostopne tudi za kasnejši ogled.

Webinar z gradivom vam ostane v trajno uporabo.

 

 

Ko predelate vse delavnice, pridobite potrdilo o celoletnem izobraževanju Bazi astrologije.


 

PredavaDušan Donko, dipl. Bazi astrolog
Na tečaju boste spoznali in osvojili vso potrebno znanje, da dešifrirate in ocenite potenciale, osebne značilnosti, priložnosti, stolpce sreče, življenjsko pot, šibkosti, ovire in rešitve vsake Bazi karte.

Spoznajte, kakšen Qi vas spremlja od rojstva naprej in spoznajte način kako lahko sodelujete s svojo usodo.

Spoznajte BaZi astrologijo.

Spletni naslovi, kjer si lahko izdelate svojo bazi karto brezplačno:

https://bazi-calculator.com/


http://bazi.masteryacademy.com/
Aktualni dogodki

Dao pratika osvetli najbolj potrebne ukrepe, s katerimi si lahko naredite bolj srečno in zadovoljno leto 2024.  Poiščite jo v trafiki, knjigarni ali jo naročite tukaj.