Dober in slab Feng Shui

Iz vidika Klasičnega Feng Shuija
je vsaka zgradba zbirališče določene energije in z to dragoceno metodo je možno izmeriti, ali hiša, zgradba ali stanovanje sprejema vzpodbudno energijo iz prostora in časa. Kadar je zgradba v ugodnem časovnem obdobju, bodo stanovalci oz. uporabniki lahko prosperirali. V Feng Shui terminologiji pravimo, da je zgradba, ki je harmonično usklajena s časom in naravnim okoljem/prostorom v katerem se nahaja, aktivna in uspešna. Od takšne zgradbe si lahko obetamo zaščito, podporo, uspeh in nasplošno - srečo. Kadar je zgradba v neharmonični povezavi s časom, okoljem in stanovalci, od nje ne moremo prejemati nobenih koristi, zato pravimo, da je zgradba neaktivna in lahko stanovalce/uporabnike zavira v njihovih prizadevanjih. Nasplošno takšna zgradba prinaša neugodne vplive.

Kako lahko sami preverite ali ste pod vplivom dobrega ali slabega Feng Shuija?
    

Slab Feng Shui povzroča:

- slabo počutje, pomanjkanje zagona, motivacije, negativna čustva,
- slabe odnose, prepire in nerazumevanje,
- bolezen, slabše zdravje, nespečnost, splav,
- večjo možnost poškodb, nesreč, čudnih dogodkov,
- nekdo od družinskih članov ne mara bivati v hiši, razvija slabe navade ali ima težave,
- otroci pretirano jočejo,
- škandale, tožbe, čenče, prešuštvo,
- izgubo denarja, tatvino, bankrot.



Dober Feng Shui vzpodbuja:

- srečo in zaščito v hiši/stanovanju,
- dobro počutje, zagon in motivacijo, pozitivna čustva in miselnost,
- dobre medsebojne odnose, harmonijo in razumevanje,
- vesele, srečne dogodke in zdravje,
- stanovalci, obiskovalci ter otroci se v hiši/stanovanju zelo dobro počutijo,
- odsotnost negativnih vplivov in ovir,
- lažje in nemoteno pridobivanje denarja

 

 


   
Kako prepoznati na sebi, da živite v prostoru s slabim Feng Shuijem?

Če čutite pomanjkanje zagona, motivacije, idej, slabo spite, nasplošno čutite da imate manj sreče kot bi jo lahko imeli; stvari se kljub vašim naporom odvijajo v čudno smer, veliko se prepirate, ne dobite dela, prodaja ne teče, klienti vas ne opazijo ali ne prihajajo k vam, v zgradbi se dogajajo ali so se dogajali čudni, nesrečni dogodki, bolezen...

Kako prepoznati na sebi, da živite v prostoru z dobrim Feng Shuijem?


Zgradba z dobrim Feng Shuijem zbira vzpodbudno energijo, ki stanovalce podpira pri doseganju svojih ciljev, uživate družinsko harmonijo in zdravje ter odsotnost ovir, tegob, težav, zapletov. Vaš trud je vselej poplačan, tudi z denarjem. Imate mnogo novih idej, ki vas vodijo, da dosežete svoje cilje. Ljudje vas cenijo in vam stojijo ob strani, kadar je to potrebno. Nasplošno imate možnost živeti zdravo, kvalitetno in dolgo življenje.

Ljudje nimamo enako dobre usode postavljene v zibelko. Naravni tok energije običajno poskrbi, da ljudi z določeno usodo pritegne podobna energija, ki jim omogoči, da to usodo tudi doživijo, pa naj bo dobra ali slaba. Z metodami kitajske metafizike smo v rahli prednosti, saj dobimo vpogled v usodo, kar pa nam da možnost, da lahko z njo lažje sodelujemo. S tem ko izvemo kje smo in kam nas nese tok življenja, se lahko z informiranimi odločitvami in pametno vožnjo izognemo skalam, oviram in padcem ter izkoristimo čas, ki nam je podarjen na najboljši možni način.

 

Aktualni dogodki

Dao pratika osvetli najbolj potrebne ukrepe, s katerimi si lahko naredite bolj srečno in zadovoljno leto 2024.  Poiščite jo v trafiki, knjigarni ali jo naročite tukaj.