FESTIVAL INTELIGENCE - Poletni Sončni obrat

 

 

 

10. - 20. junij 2024, Facebook

 

20.6. je najdaljši dan leta 2024.

 

Poletni solsticij je tradicionalno pomemben čas za uskladitev z naravnim ciklom, za razvoj globjega, duhovnega razumevanja in modrosti.

 

 

To je čas, ko je na razpolago največ jang energije oz. svetlobe. Starodavni so ga poimenovali Festival ali Praznik Naravne Inteligence.

 

 

Pridružite se nam na delavnici, kjer se bomo skupaj pripravljali na poletni sončni obrat, 20. junija. Ta naravna ura je pomembna kozmična nastavitev. To je dan, ko se splača za trenutek ustaviti, umiriti in ozavestiti nebeško poravnavo. Razvoj naše naravne inteligence se pospeši in nadgradi, če ga znamo usmerit. 

 

 

Poleti je običajno duhovna senzitivnost nizka, saj je jang energija na višku moči in se največ dogaja navzven. 
Zaradi tega ljudem mnogo krat ne uspe ujeti Iskre Inteligence, ker so preveč fizično in čustveno aktivni v zunanjih dogajanjih.

 

 

Na delavnici boste izvedeli: kaj nam ta dan prinaša, kako ga najbolje izkoristiti, kateri del telesa odpira, kaj lahko ta dan preobrazimo, nadgradimo, kateri varuh je aktiviran,.. Na 5 urni pripravljalni delavnici se bomo posvetili tudi prepoznavanju glavnih ovir na poti zdravja, dolgoživosti in duhovne nesmrtnosti. Kako uporabiti energijo Yang, ki je ta dan na višku cikla? Zakaj je ta dan izrednega pomena za duhovni napredek? Kako ga lahko najbolje izkoristimo? Katera hrana je podporna za ta čas in ob kateri uri se moksamo za dolgoživost? Izvajali bomo dragocene duhovne prakse; Diamantno prakso, kroženje orbite ali mali nebeški krogotok, prečiščevanje treh tan tienov ter brali Invokacije za obogatitev telesa, uma in duha.

 

Trajanje: 5h + javljanje na dan 20.6.

Termini priprav v živo online:

ponedeljek, 10. junija, ob 19h

sreda, 12. junija, ob 19h

petek, 14. junija, ob 19h

nedelja, 16. junija, ob 18

ponedeljek, 17. junij, ob 19h

četrtek, 20. junij, ko bo možnost se javimo iz Rtnja

*Na dan sončnega obrata. 20.6. organiziramo potovanje na posebno Feng Shui lokacijo, planina Rtanj v Srbiji. Za organizirano potovanje z avtobusom se prijavite do 6.6.2024. 


Priprava na poletni sončni obrat bo potekala v facebook skupini.

Če v živo ne utegnete, si lahko ogledate posnetek.

 

Cena: 50 eur 

 

Prijavite se z nakazilom na:

 

TR: SI56 0417 3000 0561 824

 

Društvo za krepitev telesa, uma in duha, Tao In

 

Keleminova ul. 7, 2000 Maribor


 

Potrdilo o nakazilu pošljete na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.

 

 

Ugodnost za vse, ki se nam boste pridružili na potovanju v Srbiji:

 

V kolikor se nam pridružite na prvobitni poti; na potovanju na planino Rtanj v Srbiji, se vam ob pridružitvi na delavnico Festival Inteloigence, zmanjša kotizacija za 50 eur. Cena izobraževalnega programa, ki znaša znaša 300 eur, se zmanjša za 50 eur. 

 

 

video predstavitev