Wuji Qigong - WUDANG TAIJI forma brezpogojne ljubezni

 

 

 

 

Naučite se Wuji Qigong formo, ki se imenuje

Wudang Taiji forma brezpogojne Ljubezni.

 

Pričetek vadbe je v nedeljo, 2. junij 2024, ob 6.30 uri

 

 

Wuji Qigong je dao meditacija v gibanju. Skozi nežno gibanje se prebuja, osvobaja, krepi in raste naš duhovni potencial. Wuji Qigong upošteva koledarske cikle in geometrijske vzorce, gibanje je podobno risanju mandale. Skozi Wuji Qigong se krepi naša zaznava energijskega koledarja; 12 gibov je povezanih z 12 zemeljskimi vejami. 12 gibov se povezuje z 24 urami posameznega dne (2x12=24) in 12-imi meseci ter 12-imi meridiani, ki povezujejo dušo s telesom oz. fizičnim obstojem. Z Wuji Qigongom ustvarjamo stanje notranjega ravnovesja in skladja.

 

Wuji Qiogong je tudi praksa za razsvetljenje in duhovni napredek. Pri gibanju stalno razširjamo energijsko telo z valovanjem in nihanjem med dvema skrajnostma »Taiji« (levo-desno; gor- dol; naprej-nazaj), pri tem pa se povezujemo z veliko naravo. Zaradi tega ima Wuji Qigong tudi ime Wudang Taiji za Razsvetljenje.

 

Wuji pomeni stanje onkraj polarnosti, prvotno izvorno stanje. V tem smislu Wuji Qigong pomeni energijsko vadbo za povezovanje z izvornim stanjem. Wuji Qigong bi lahko tudi imenovali Prvobitni Qigong. Wuji Qigong se je razvil v času mojstra Zhang Sanfenga (12. stoletje) ustanovitelja Wudang Taijiquan-a. Wuji je temeljni daoistični princip vrnitve v predrojstveno ali prednebeško stanje, kjer je mogoče spremeniti tok usode, preseči okovje karme in izžarevati brezpogojno ljubezen. Zaradi tega ima Wuji Qigong tudi ime Wudang Taiji brezpogojne Ljubezni.Učenje forme je na voljo online. 
V Facebook skupini je že na voljo 6h forme. Od nedelje pa do poletnega sončnega obrata, 20.6. 2024 se bo zvrstilo sveže kompletno učenje forme, skozi 5 učnih ur.

 

Cena:

6-mesečni dostop do zaprte Facebook skupine znaša 50 eur.  

 

Dodatna ugodnost: 

V kolikor se nam pridružite na prvobitni poti; na potovanju na planino Rtanj v Srbiji, se vam ob pridružitvi v vadbeno skupino Wuji Qigong zmanjša kotizacija za 50 eur. Cena izobraževalnega programa, ki znaša znaša 300 eur, se zmanjša za 50 eur. Wuji Qigong bomo namreč v živo vadili na Festivalu Inteligence, na ugodnih Feng Shui lokacijah.Prijavite se z nakazilom na:

TR: SI56 0417 3000 0561 824

 

Društvo za krepitev telesa, uma in duha, Tao In

 

Keleminova ul. 7, 2000 Maribor

 

Potrdilo o nakazilu pošljete na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.