Aktualna delavnica Izvorno sporočilo:


Na praznik naravnega znanja, na spomladansko enakonočje vabljeni na .


ALKIMIJA DUŠE in PREOBRAZBENI KAMNI

 

5h delavnica, ob  sredah ob 19h,

od 20. marca do 17. aprila 2024, Facebook 

 

 

 

 

Konflikt je običajno del življenja. Medtem, ko oseba raziskuje in se izraža kdo je v resnici (išče dušo), mora istočasno prevzeti zahteve družbe, kar pa lahko povzroči spor ali konflikt znotraj in/ali zunaj osebe. Tako razvijemo sistem naših prepričanj (energijske zidove med umom in dušo), ki nas lahko omejuje, saj si govorimo, da nas družba omejuje pri tem kdo smo ali pa doživljamo ne sprejemanje s strani družbe in  se ne odrekamo sebi, da bi ugodili drugim. Preobrazbeni kamni nam razkrijejo ta proces.


Preobrazbeni kamni nam »tlakujejo« pot do duše. Večina preobrazbenih kamnov je iz magmatskih kamnin (yuanqi nivo), medtem ko njihov videz namiguje na proces metamorfoze. To so dejansko kremenjaki (kvarčni kristali), vendar se še niso dovršili.


Preobrazbeni kamni predstavljajo počasen proces evolucije,

medtem ko se Zemlja prilagaja spremembam.

 

Ko oseba fizično zboli ali ima čustvene težave, potem imajo preobrazbeni kamni največjo moč, da ji pomagajo povrniti krmilo v njene roke. Temeljno sporočilo preobrazbenih kamnov je videti preko ideje, da je življenje konflikt. 

 

Preobrazbeni kamni pomagajo razumeti, da je življenje priložnost, da se evolucijsko dvignemo; osvobodimo dušo. Alkimija duše je naravni proces, vendar ga veliko krat preprečimo s tem, ko smo nenaravni. Preobrazbeni kamni so odlični pomočniki pri notranji alkimiji (neidan) ali alkimiji duše.

 

Pridružite se mi na 5h delavnici, da spoznate preobrazbene kamne, ki:

 

- pomagajo raztopiti napetosti in konflikte in frustracije,

 

- pomagajo odkriti in izraziti najglobje aspekte našega bitja oziroma duše,

 

balansirajo temeljni odnos med VODO - Jing ustvarjalno spolno energijo (DNK) in ZEMLJO  - družbene zahteve (RNK),

 

podprejo evolucijo duše, medtem ko uspešno prehajamo skozi stopnje razvoja duše. 

 
 
Na delavnici spoznate še zbirne akupunkturne točke za odkrivanje notranjih neravnovesij ter njihovo ponovno uravnovešanje, da si podpremo telesno vitalnost, čustveno stabilnost in mir duha.

 

Cena: 50 eur

Prijavite se z nakazilom na:

TR: SI56 101000056696398

Taosvet, Bernarda Pavič, s.p.
Adamičeva ulica 52a, 2000 Maribor


Po nakazilu pišite na bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.
 
Aktualni dogodki

Dao pratika osvetli najbolj potrebne ukrepe, s katerimi si lahko naredite bolj srečno in zadovoljno leto 2024.  Poiščite jo v trafiki, knjigarni ali jo naročite tukaj.