Wuji Qigong - WUDANG TAIJI brezpogojne ljubezni

 

 

 

 

Naučite se Wuji Qigong formo, ki se imenuje Wudang Taiji brezpogojne Ljubezni.

 

Pričetek vadbe je v soboto, 6. maja 2023, ob 7h

 

Wuji Qigong je dao meditacija v gibanju. Skozi nežno gibanje se prebuja, osvobaja, krepi in raste naš duhovni potencial. Wuji Qigong upošteva koledarske cikle in geometrijske vzorce, gibanje je podobno risanju mandale. Skozi Wuji Qigong se krepi naša zaznava energijskega koledarja; 12 gibov je povezanih z 12 zemeljskimi vejami. 12 gibov se povezuje z 24 urami posameznega dne (2x12=24) in 12-imi meseci ter 12-imi meridiani, ki povezujejo dušo s telesom oz. fizičnim obstojem. Z Wuji Qigongom ustvarjamo stanje notranjega ravnovesja in skladja.

Wuji Qiogong je tudi praksa za razsvetljenje in duhovni napredek. Pri gibanju stalno razširjamo energijsko telo z valovanjem in nihanjem med dvema skrajnostma »Taiji« (levo-desno; gor- dol; naprej-nazaj), pri tem pa se povezujemo z veliko naravo. Zaradi tega ima Wuji Qigong tudi ime Wudang Taiji za Razsvetljenje.

Wuji pomeni stanje onkraj polarnosti, prvotno izvorno stanje. V tem smislu Wuji Qigong pomeni energijsko vadbo za povezovanje z izvornim stanjem. Wuji Qigong bi lahko tudi imenovali Prvobitni Qigong. Wuji Qigong se je razvil v času mojstra Zhang Sanfenga (12. stoletje) ustanovitelja Wudang Taijiquan-a. Wuji je temeljni daoistični princip vrnitve v predrojstveno ali prednebeško stanje, kjer je mogoče spremeniti tok usode, preseči okovje karme in izžarevati brezpogojno ljubezen. Zaradi tega ima Wuji Qigong tudi ime Wudang Taiji brezpogojne Ljubezni.


Učenje forme je na voljo online. 
V Facebook skupini se bo do poletnega sončnega obrata, 21.6. 2023 zvrstilo kompletno učenje forme, skozi cca 6-7h.

 

Cena:

6-mesečni dostop do zaprte Facebook skupine znaša 50 eur.  

 

Dodatna ugodnost: 

V kolikor se nam pridružite na Festivalu inteligence, ki ga bomo preživeli na Visokem, ob Visoških piramidah blizu Sarajeva, v Bih, se vam ob pridružitvi v to skupino zmanjša kotizacija za 50 eur, torej za vas 4-dnevni izobraževalni program na Visokem znaša 100 eur in ne več 150. Wuji Qigong bomo namreč v živo vadili na Festivalu Inteligence, na ugodni Feng Shui lokaciji.


Prijavite se z nakazilom na:

TR: SI56 101000056696398

Taosvet, Bernarda Pavič, s.p.
Adamičeva ulica 52a, 2000 Maribor


Po nakazilu pišite na bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.