Poletni sončni obrat 2023 - Festival inteligence 

 

PRVOBITNA POT

 

VISOKO, PIRAMIDE

 

 

Doživite poletni sončni obrat - Festival inteligence na posebni Feng Shui lokaciji,
v tunelu ob Visoški piramidi.

 

od 19. junija do 22. junija 2023, Visoko, BIH

 

Program:

 

19. junij
zjutraj odhod iz Maribora.
Hrana iz nahrbtnika. 
Na poti postanek v Zavidovičih – starodavne kamnite krogle.
Zvečer prihod v hotel v Sarajevu, večerja v hotelu.

 

20. junij 
jutranja vadba za zainteresirane, zajtrk v hotelu.
Od 10h do 18h 
obisk visoških piramid in tunelov, Feng Shui informacije, Qi gong vadba.
Vmes prosto za kosilo in počitek.    
Večerja in nočitev v hotelu.

 

21. junij - poletni sončni obrat
Ponoči, ob 01.15 se z zainteresiranimi odpeljemo na Visoko za nočno meditacijo v tunelu.
V hotel se vrnemo ob cca 3h zjutraj. 
Jutranja vadba za zainteresirane, zajtrk v hotelu. 
Čez dan obisk visoških piramid, izobraževanje.
Prost čas za kosilo (hotelski lunch paket) in večerjo.
*V času sončnega obrata, 
ob 17h - meditacija v tunelu ali na piramidi.
Ob jasnem sončnem zahodu bomo imeli samo ta dan!!! priložnost opazovati, kako piramida Sonca s svojo senco natančno in popolnoma prekrije piramido Meseca

Zatem vožnja v hotel, nočitev.

 

*Opomba: V času poletnega solsticija, v parku Ravne 2 poteka tradicionalni mednarodni poletni festival s pestrim programom. Pričakujte, da se bomo na določenih lokacijah znašli v množici ljudi. Predvideno imamo tudi srečanje z dr. Semirjem Osmanagićem, znanstvenikom, ki je odkril piramide in tunele. 

 

22. junij
jutranja vadba za zainteresirane,
zajtrk v hotelu,
ob 10h obisk Sarajeva z lokalnim vodičem.
Po kosilu, v popoldanskih urah odhod v Slovenijo.

 

Kako: z organiziranim prevozom - avtobus.

Od kod: Maribor

Vodi in poučuje: učitelj naravne poti, Dušan Donko - You Lishan

 

Cena: od 551 € (150 +35+349+17)

 

Izobraževanje in vodenje za 4-dni: Feng Shui informacije, vadba, meditacije: 150  €

Člani Facebook skupine Wuji prvobitni qigong za izobraževanje poravnate 100€.  Ugodnost velja ob poravnanem članstvu 50 € v skupini.

Vstopnina za dva dni na vse lokacije v dolini bosanskih piramid in tunelov: 35 eur

Avtobusni prevoz po programu + 3x polpenzion v hotelu**** v Sarajevu v dvoposteljni sobi: od 349 - 396 €
Aranžma: a) 349€/oseba pri udeležbi najmanj 35 oseb, b) 370€/ oseba pri udeležbi 30 oseb, c) 396€/oseba pri udeležbi najmanj 25 oseb. V aranžma je vključena organizacija potovanja iz strani agencije Sonček, lokalni vodnik za ogled Sarajeva zadnji dan in spremljevalec na poti. 

Zavarovanje na poti: 17€.

Opcijska doplačila:

- nočna vstopnica v tunel: 20€.
- za enoposteljno sobo: 105€ za tri noči
- riziko odpovedi: 20€.

 

 

 

Neznana napredna, a starodavna tehnologija, skrivnostni in čarobni predori ter zanimive, izredne teorije se mnogokrat navezujejo na 4 piramide na Balkanu, mestu Visoko. Doživite enkratno nepozabno potovanje, ki ponuja nadgradnjo razumevanja in potopitev v energijske formacije, tako da se lahko približate stvarnikom teh energijskih piramid.

 

V času poletnega sončnega obrata organiziramo popotovanje v dolino bosanskih piramid na edinstven način, saj bo klasičen ogled podprt s starodavnimi naravnimi znanostmi kot je feng shui, qigong, astronomija in notranja alkimija. Pridružite se popotovanju, kjer se čas, prostor in človeška narava prepletajo, to je ključno in skupno vsem starim civilizacijam in dovršenim posameznikom.

 

Obstaja veliko organiziranih obiskov piramid v Visoko, vendar se naše popotovanje precej razlikuje, saj vam bomo prikazali nekoliko drugačen pristop doživljanja teh starodavnih znamenitosti, ki temelji na poznavanju pokrajine; Luan Tou (pokrajinski) Feng Shui ter prebujanju in aktiviranju mističnih moči znotraj našega bitja, saj zgolj razum ne more sprevideti vsega, kar so starodavni naložili na tem zanimivem kraju. Ne glede katera civilizacija je zgradila te 4 piramide in predore pod njimi je morala zelo dobro poznati naravne zakonitosti, da se je odločila postaviti takšne strukture prav na tej lokaciji, današnjem mestu Visoko.

 

 

Vabljeni, da se nam pridružite na zanimivem popotovanju v mesto Visoko, kjer bomo v 3 dneh spoznali naslednje:

 

Pokrajino, ki podpira 4 piramide. 
Deležni boste feng shui metod za ocenjevanje pokrajine, ki omogočajo poglobljeno razumevanje energijskih potencial skritih znotraj oblike. Vsaka gora ima svoj obraz, ki sporoča kakšna energija je tam prisotna; vse reke, rečice in potoki prenašajo notranje bistvo in spomine naložene na lokaciji.

 

        4 piramide in predore. 
Sprejeli boste raznolike informacije, kar se tiče dosedanjih arheoloških in drugačnih odkritij.

 

        Globlji uvid vase. 
Na različnih energijskih lokacijah na površini in pod zemljo bomo izvajali Tai Ji formo univerzalne ljubezni - Wudang Wuji Qigong (energijske vaje) in Neigong (duhovne vaje) ter zadeve še podprli z določenimi kristali.

 

            Izdelali bomo posebni planetarni napoj, 
 ki vključuje neverjetni kamen in planetarno/zvezdni vpliv iz čarobno čiste vode iz tunela.

 

Že sam obisk takšne energijsko aktivne lokacije nas predrami v našem prepričanju kaj in kako, kakor tudi požene energije po našem telesu. Toda usmerjeno gibanje skozi to energijsko pokrajino, kakor tudi izvajanje duhovnih metod omogoči globlje in širše dojemanje subtilnega dogajanja za pojavnim svetom oblik.

 

Pogosta vprašanja in odgovori:

 

*ALI POTREBUJEM KAKŠNO POSEBNO PREDZNANJE ZA UDELEŽBO? Ne potrebujete.

 

* ČAROBNI NAPOJ
Glede na postavitev planetov v času poletnega sončnega obrata bomo izdelali čarobni napoj iz bistva Neba in Zemlje, ki bo podprl osebno in kolektivno preobrazbo. Izdelava takšnega čarobnega napoja sedaj prvič poteka zunaj Slovenije, na izredno podporni lokaciji, kjer bomo imeli dostop do vode v specifičnem stanju. Napoj vam bo omogočil, da boste še več dni po obisku piramid v Visoko deležni podpornih energij zase in človeštvo.

 

* KAJ JE POKRAJINSKI (LUAN TOU) FENG SHUI?
Feng Shui je znanost o pokrajini in njenih vpliv na človeško življenje skozi časovne cikle. Dober Feng Shui pomeni, da pokrajina nudi energijske vire, ki se jih lahko pripelje v dom ali poslovne prostore. Feng Shui se predvsem dogaja zunaj, torej v okolju, ki je del večje pokrajine. Notranje nastavitve so le majhen del ali fina prilagoditev, na energijo, ki izvira iz pokrajine. Vse šole Feng Shui-a temeljijo na razumevanju pokrajine. Uporaba Feng Shui formul (izračunov) brez upoštevanja dejanskih vplivov pokrajine, je podobno, kot bi želeli speči pecivo brez pečice in sestavin za pecivo.

 

KAJ JE WUDANG WUJI QIGONG?
To je posebna oblika Qigong nežnega gibanja, kjer je poudarek na natančnem povezovanju z nebeškimi smermi (planeti, Soncem in Luno, ozvezdji…), medtem ko se vzpostavlja notranja harmonija. Drugo ime za Wudang Wuji Qigong je TAIJI UNIVERZALNE LJUBEZNI! Ker so starodavne civilizacije postavljale piramide vedno v skladu z Nebom in Zemljo, boste sprejeli Wudang Wuji Qigong, ki vam pomagal, da se tudi intuitivno povežete s smermi postavitve piramid v Visokem, kakor tudi aktivirate brezpogojno ljubezen za človeštvo.

 

To potovanje (PRVOBITNA POT) v Visoko (piramide) je PRVO! v seriji potovanj po Balkanu in potem širše, da se aktivira bistvo človeštva; brezpogojna ljubezen.

 

Prijave do nedelje, 26.5.2023!, da lahko rezerviramo hotel in ponujeno ceno!
Čimprejšnje prijave so zaželene za zagotovitev mesta na avtobusu.

 

Info in prijave: 

bernarda.pavic@gmail.com

031 684 454