Spoznajte Dao prakso, modrosti in skivnosti samozdravljenja - vzpostavljanja popolnega zdravja in dolgoživosti.

 

 

Na celostni poti do popolnega zdravja in dolgoživosti uporabljamo različne metode, zato se boste v seznanili z praktičnimi Dao metodami, ki podprejo zdravje in dolgoživost.

 

V šolskem letu 2019/20 bomo na predavanjih obravnavali  različne tipe energij in njihove funkcije; izvorno, obrambno in prehrambno energijo. 

 

Da boste sposobni dosegati boljše rezultate, kar se tiče vitalnosti in dobrega počutja, bomo poznavanje različnih energijskih poti skozi telo nadgradili z spoznavanjem povezovalnih in divergetnih kanalov. Ti kanali služijo za ureditev največjih življenjskih zapletov, ki so globoko zakopani. To so zelo pomembni kanali, saj omogočajo preživetje v težkih, nevarnih ali šokantnih situacijah. Vse nevarno, kar se osebi dogaja na površini življenja, divergentni kanali potisnejo v globine, tako da jih oseba več ne zazna (moderno pravimo temu potlačeni spomini) in lahko preživi oziroma živi naprej. Vendar so takšne situacije vzrok avtoimunih bolezni, tako da je zelo smiselno, da se lotimo prečiščevanja (s pomočjo kamnov) divergentnih kanalov preden nas spomnijo nase preko doživljanja avtoimenu bolezni.

 

Skozi šolsko leto bomo spoznavali energetske poti v našem telesu; kje kanali potekajo, kako nam služijo in kako jih aktivirati:

 

·         redni energijski kanali - avtocesta,

·         mišično kitni energijski kanali - sprehajališča,

·         posebni energijski kanali - rezervoarji, kanali, predori in podzemne ceste,

·        povezovalni energijski kanali - odseki iz glavnih cest (ureditev čustvenega notranjega sveta),

·     različno smerni - divergentni ali drugačni energijski kanali - mostovi ali glavna križišča. 

 

Kot praktični del bomo v tem šolskem letu spoznavali in uporabljali kamne (metodologije), ki očistijo povezovalne kanale, tako da lahko delujejo kot varovalka zdravja. Zahvala, da patogeni ne dosežejo notranjih organov, pripada prav povezovalnim (luo) kanalom, ki potegnejo neuravnovešeno energijo (še posebej čustveno) vase. 

 

Planet Zemlja ponuja vsem prebivalcem možnost samoozdravitve. Kamnine so temeljna energija zemlje. Ker so različni kamni iz različnih globin zemeljske skorje, nam pomagajo skozi uravnovešati naše stanje skozi različne energijske kanale, ki so na različnih globinah telesa, torej skrbijo za pretok specifičnih energij.

 

Na vsakem predavanju bomo spodbudili prostor, da bo omogočil podporo k samozdravljenju vseh poslušateljev. S pomočjo Dao metafizičnih metodologij bo učilnica ponudila, še tiho učenje.

 

 

 

DOSEGANJE DOLGOŽIVOSTI

 

Na Dao poti samouresničevanja vzgajamo življenjsko energijo skozi tri stopnje: 

 

Prva Dao stopnja
vzpostaviti popolno zdravje, umiriti um in harmonizirati čustva

Druga Dao stopnja
vzpostaviti dobre temelje za dolgoživost; osebna in duhovna zrelost, vrline in modrost

Tretja Dao stopnja
duhovna samokultivacija za samouresničenje in nesmrtnost

Dao mojstri

 

 

 

 

Človeška nesmrtnost je dosegljiva z metodami Manjše Poti.

 

Te metode se lahko izključno vadijo za zdravstvene koristi ali uporabijo za postavitev temeljev pri naprednih nivojih kultiviranja.

 

 

Zemeljska nesmrtnost se lahko doseže z metodami Srednje Poti in se lahko prakticira za doseganje nesmrtnosti.

 

 

Duhovna nesmrtnost je dosegljiva z metodami Velike Poti in se lahko prakticira za doseganje nesmrtnosti.