Spoznajte Dao prakso, modrosti in skrivnosti samozdravljenja - vzpostavljanja popolnega zdravja in dolgoživosti.

 


Na celostni poti do popolnega zdravja in dolgoživosti uporabljamo različne metode. Tukaj spoznate in uporabljate praktične Dao metode za podporo zdravju in dolgoživosti. 

 

V šolskem letu 2022/23 spoznavamo starodavna znanja iz celovite naravne medicine; daoistične konstruktivne medicine oziroma tradicionalne kitajske medicine.  

 

Izobraževanje poteka s poudarkom na holističnem oz. celostnem razumevanju in povezovanju delovanja 5 energij, faz, procesov.

 

"Pet elementov je izvor nešteto stvari" 

 

Skozi tečaj se naučite prepoznavati 5 elementov skozi notranje organe, čustva, občutke, delovanje, vedenje, značaj, letni čas, prostor, telo, življenjski cikel,.. Spoznate naravno pot od bolezni do zdravja in od zdravja do dolgoživosti, od neravnovesja do ravnovesja. Kot praktični del spoznavamo in skozi leto uporabljamo zdravilne metode, pritisk na akupunkturne točke - akupresura & kamnita akupresura, neverjetni kamni, zdravljenje in podpora zdravju in dolgoživosti skozi prehrano, zelišča, gibanje, feng shui in zdravilni čas.

 

 

Na vsakem predavanju spodbudimo prostor, ki omogoči podporo k samozdravljenju vseh poslušateljev. S pomočjo Dao metafizičnih metodologij učilnica ponudi, še tiho učenje.


 

 

DOSEGANJE DOLGOŽIVOSTI


Na Dao poti samouresničevanja vzgajamo življenjsko energijo skozi tri stopnje: 

 

Prva Dao stopnja
vzpostaviti popolno zdravje, umiriti um in harmonizirati čustva

Druga Dao stopnja
vzpostaviti dobre temelje za dolgoživost; osebna in duhovna zrelost, vrline in modrost

Tretja Dao stopnja
duhovna samokultivacija za samouresničenje in nesmrtnost

Dao mojstri


 Človeška nesmrtnost je dosegljiva z metodami Manjše Poti.


Te metode se lahko izključno vadijo za zdravstvene koristi ali uporabijo za postavitev temeljev pri naprednih nivojih kultiviranja.Zemeljska nesmrtnost se lahko doseže z metodami Srednje Poti in se lahko prakticira za doseganje nesmrtnosti.Duhovna nesmrtnost je dosegljiva z metodami Velike Poti in se lahko prakticira za doseganje nesmrtnosti.