BAZI - KITAJSKA ASTROLOGIJA

 


delavnice, od 14. septembra 2022 do junija 2023

 

Bazi je zelo praktična astrologija, ki ne omogoča le vpogleda v usodo, marveč tudi sodelovanje z njo! Ta cenjena kitajska astrologija odkriva našo izvorno naravo ter nam pomaga osmisliti življenje, živeti bolj kvalitetno in tudi uspeti!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spoznajte sebe, razumite druge,

spoznajte način, kako sodelovati s svojo usodo ter se izpopolniti«

 

 

Bazi astrologijo so že v starodavnih časih na Kitajskem uporabljali za razumevanje življenjske poti posameznika. Spoznajte kako. 

 

 

 

Izdelajte si svojo Bazi astrološko karto:

https://bazi-calculator.com/

 

 


 

 

Bazi astrologija je relativno enostavna za učenje, saj je zelo slikovita in videnje rešitev se pojavi skozi razumevanje delovanja narave okrog nas - ki jo vsi poznamo.

Osnovni koncepti temeljijo na razumevanju jina in janga, 12 konstelacij (12 živali) ter delovanja petih elementov (ogenj, voda, zemlja, kovina in les), zato se Bazi odlično dopolnjuje z ostalimi vejami kitajske metafizike, kot je Feng Shui, Yijing, Branje iz obraza, Taiji, Qigong,...

 

 Med Feng Shui svetovalci obstaja rek:
”Uporabi BaZi kot diagnozo in Feng Shui kot zdravilo.”

 


Da bi znali brati Bazi karto, je potrebno spoznati 22 kitajskih pismenk: 10 nebeških stebel (pet elementov) in 12 zemeljskih vej (živali).

 

Ko se enkrat seznanite z njimi, spoznate dejavnike, ki oblikujejo in označujejo naša življenja, lahko vidite in tudi razložite, zakaj smo ljudje različni in kakšna je življenjska pot vsakega posameznika.Z Bazi znanjem v rokah, se vam odkriva resnična vrednost in namen življenja, talenti, zmožnosti, izzivi in priložnosti, preteklost in prihodnost!