WUDANG QIGONG – PET LETNIH ČASOV

 

 Sreda, ob 18h

redna vadba od septembra 2021 do konca junija 2022 (40h)

v zaprti Facebook skupini

 

Nežno gibanje za odpiranje energijskih poti znotraj telesa. 

Z gibanjem odpiramo organe in meridiane, ki so povezani z aktualnim letnim časom; jesen, zima, pomlad in poletje. Upoštevamo pa tudi prehode med letnimi časi, ki v Dao energetskem koledarju predstavlja peti ali povezujoči letni čas.

 

To je Wudang Qi gong - pet elementov ali pet letnih časov.

 

 

Jesen je čas, ko vlada element kovine. Izvajamo nežno in osvobajajoče gibanj Wudang Qigong - stil kača, da okrepimo pljuča, debelo črevo, nos, kožo ter imunski sistem. 

 

V času zime vlada element vode. Da okrepimo ledvice, mehur, kosti, rodila, ušesa, reproduktivni in hormonski sistem izvajamo nežno, počasno gibanje Wudang Qigong - stil želva.

 

Spomladi vlada les. Da okrepimo oči, jetra, žolčnik, oči, kite in živčni sistem izvajamo nežno, raztezajoče, prebujajoče in odločno gibanje Wudang Qigong - stil zmaj.


 

V času poletja vlada element ognja. Da okrepimo srce, tanko črevo, jezik, ožilje in energijske kanale izvajamo nežnio, poživljajoče gibanje Wudang Qigong - stil žerjav.

 

Med letnimi časi vlada element zemlja. Da okrepimo želodec, prebavni sistem, vranico, usta, mišice in limfni sistem izvajamo nežno, osredotočeno gibanje Wudang Qigong - stil tiger.

 

 Pridružite se nam, skupaj krepimo svoje zdravje in

skrbimo za dobro počutje skozi celo leto.

 

 

Cena vadbe je najtanajugodnejša!

a) Celoletni dostop (40h): 100 eur (možno je plačilo na 2 obroka)

b) GRATIS dostop!!! velja ob prijavi na vsaj 3 delavnice »Izvorno sporočilo«.  

 

Brezplačna predstavitev

 

Info in prijave:

bernarda.pavic@gmail.com

GSM 031 684 454


Aktualni dogodki

Preverite, kje se nahajajo vaše zvezde bogastva. Kje na telesu se nahaja palača bogastva in v kakšnem stanju je? Kako izboljšati svoje finančno stanje in priložnosti.