BAZI - KITAJSKA ASTROLOGIJA

 

sklop 8-ih delavnic po 5h

od 14. septembra 2022 do junija 2023

ob sredah, ob 18h, Facebook skupina

 

Bazi astrologijo so že v starodavnih časih na Kitajskem uporabljali za razumevanje življenjske poti posameznika. Spoznajte kako. BREZPLAČNA PREDSTAVITEV na Facebook profilu Dušan Donko

 

 

 

 


Bazi je najbolj praktična astrologija, saj ne omogoča zgolj samo vpogleda v usodo, zdravje in srečo posameznika, ampak tudi nakaže, kaj lahko sami storite, da si popravite usodo in izboljšate življenje!


Bazi astrologija ali Štirje stolpci usode je cenjena kitajska astrologija, ki odkriva našo izvorno naravo ter nam pomaga živeti bolj kvalitetno in uspeti!KDO SEM; 

KAJ JE MOJA IZVORNA NARAVA

5h delavnica, od 14. septembra do 12. oktobra,

v Facebook skupini, sreda ob 18h v živo

Spoznajte svojo izvorno naravo, kateremu elementu pripadate in kakšna je vaša izvorna narava, gledano iz vidika petih elementov. Na delavnici spoznate pet elementov in 10 vladarjev dneva. Spoznate lastnosti svoje izvorne narava in kako delovati, da jo negujete. To je prva, osnovna pa tudi najpombnejša delavnica, velike, celo neprecenjive osebne, življenjske vrednosti. 

 

Bazi astrologija uporablja 22 pismenk, ki se jih dokaj hitro naučite, saj imajo naravo simbola. Simbol simbolično predstavlja večjo količino informacij. Ko prepoznate simbol, se za njim skrivajo informacije. Na delavnici se bolje spoznate z 10 pismenkami - simboli. 

 

Izdelajte si svojo Bazi astrološko karto:

https://bazi-calculator.com/ 


 


 

Bazi astrologija je relativno enostavna za učenje, saj je zelo slikovita in videnje rešitev se pojavi skozi razumevanje delovanja narave okrog nas - ki jo vsi poznamo.

Osnovni koncepti temeljijo na razumevanju jina in janga, 12 konstelacij (12 živali) ter delovanja petih elementov (ogenj, voda, zemlja, kovina in les), zato se Bazi odlično dopolnjuje z ostalimi vejami kitajske metafizike, kot je Feng Shui, Yijing, Branje iz obraza, Taiji, Qigong,...

 

 Med Feng Shui svetovalci obstaja rek:
”Uporabi BaZi kot diagnozo in Feng Shui kot zdravilo.”

 


Da bi znali brati Bazi karto, je potrebno spoznati 22 kitajskih pismenk: 10 nebeških stebel (pet elementov) in 12 zemeljskih vej (živali).

 

Ko se enkrat seznanite z njimi, spoznate dejavnike, ki oblikujejo in označujejo naša življenja, lahko vidite in tudi razložite, zakaj smo ljudje različni in kakšna je življenjska pot vsakega posameznika.Z Bazi znanjem v rokah, se vam odkriva resnična vrednost in namen življenja, talenti, zmožnosti, izzivi in priložnosti, preteklost in prihodnost!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Aktualni dogodki

Preverite, kje se nahajajo vaše zvezde bogastva. Kje na telesu se nahaja palača bogastva in v kakšnem stanju je? Kako izboljšati svoje finančno stanje in priložnosti.