JIN JANG V ZDRAVJU, LJUBEZNI, SPOLNOSTI,

ODNOSIH,

ŽIVLJENJU, USPEHU & DUHOVNI RASTI

 

Poletni tabor na morju, 30. junij – 10. julij 2022

kamp Veli Jože, Savudrija

 

 

Doživite zanimiva predavanja, vadbo taijija, qi gonga in dao yin joge, tehnike za krepitev zdravja, balansiranje čustev in nege spolne energije za moškega in žensko. V poletni atmosferi pod mističnimi borovci se bomo pogovarjali o življenju, zdravju, obnovi telesa, čustvih, spolnosti, odnosih, razpoloženju, zavednem, nezavednem, posamezniku, družbi, prehrani, spanju, samozdravilnih tehnikah, usodi, značaju, evolucijskem razvoju, uspehu, svobodi, preseganju omejitev,..   

 

 

 

Zjutraj in zvečer se lahko udeležite Dao prakse dolgoživosti, samokultivaciji spolne energije, vadbi qi gonga, taijija in dao yin joge. Čez dan se bo vadba in izobraževanje izmenjevala z počitniškimi aktivnostmi; druženje, kopanje, hrana, sprehodi in počitek.


Tabor se prične v četrtek, 30. junija ob 19h,

zaključi se v nedeljo, 10. julija, pred kosilom.


Priključite se lahko kadarkoli. Tabor je primeren tako za začetnike, kot tudi za
poznavalce Dao življenjskih modrosti, za samske in za pare.

Vabljeni!

 

 

Razpored aktivnosti

5 - 8h  Sončev poljub »meditacija«, Osem zakladov Qi gong, dao vadba in nega ustvarjalne spolne energije, aktivacija aktivnih akupunkturnih točk

8-11 zajtrk, prosto za kopanje, druženje, sprehod, masažo

11-12h vadba, predavanje

12-17h prosto za kopanje, druženje, sprehod, masažo

17-18h vadba, predavanje

18 -20h prosto za večerjo

20-21h vadba, predavanje, zdravilni zvoki za lahko noč

22h spanje

01.20- 02h Lunina nočna meditacija, invokacija za oplemenitenje notranjega bistva

Tabor vodu Dušan Donko.

 

Cene za izobraževalni del:

en dan 50, od dva do štiri dni: 100, od pet do sedem dni: 160, od osem do deset dni: 200

 

 

Bivanje v šotoru: Odrasli/dan: 8€ (60kn), otroci od 3-12 let/dan: 5€ (38kn), kamp mesto z električnim priključkom: 16€ (120kn), turistična taksa/dan: 1€ (8kn), otroci 12-18let: 0,5€ (4kn). Primer: en odrasli v šotoru/dan: 25€ (188kn), dva odrasla v šotoru: 32€ (240kn)

 

 

 

 

 

7-dnevno bivanje v luksuznem šotoru: SunFlower Camping Savudrija: 1314€ (rezervacija preko Bookinga)

 

 

 

 

Hrana v restavraciji kampa: zajtrk: 3,5€ (25kn), kosilo: 7,5€ (55kn), večerja: 7,5€ (55kn)

Prehranjevanje je možno v restavraciji kampa, individualno ali po kreativnem dogovoru (npr. nekdo skuha riž, drugi pripravi solato). Za prehrano v restavraciji, posamezne obroke naročite na recepciji. Hrana v restavraciji kampa je povprečna, šolska, za vegetarijance nimajo opcij. V kampu je majhna trgovinica, v bližini so obmorske restavracije. Do Umaga je 7km. Do večje trgovine pa cca 2 km.


Ob prihodu se prijavite na recepciji kot član grupe Taoin, kjer vas usmerijo do naše skupine. Če bivate zunaj kampa, je potrebno poravnati na recepciji dnevno vstopnino u kampu 'dnevni boravak'.


Kaj je dobro imeti na kampiranju? šotor, spalna vreča, podloga za na tla 2x, ena za pod spalko, druga za vadbo, 1 deka, počitniški stol, mizica, oblačila za vroče in hladno vreme (zjutraj), pribor za osebno higieno (brisače, toaletni papir), kopalke, krema z zaščitnim faktorjem, zaščita proti komarjem (zvečer), pokrivalo, jedilni pribor (krožnik, kozarec, serviete, gobica za pomivanje, lonec za pogrevanje hrane, električna plošča ali gorilnik, plin, vžigalnik, osebni dokument, blazinica za udobno sedenje, zvezek in pisalo.


Za napeljavo elektrike v šotor potrebujete EURO priključek, razdelilnik in od 25 do 50m dolg kabel

Prevoz Če imate avto in lahko še koga vzamete s seboj, nam javite, da vam organiziramo sopotnika. Prav tako nam javite, če potrebujete prevoz.

 

Info in prijave: bernarda.pavic@gmail.com031 684 454