NEGOVANJE DUHOVNE SVETLOBE ZNOTRAJ NAŠIH DUŠ

 

 

Jutranja praksa za 24 dni, ob 6h

na voljo v video arhivu

 

Človeštvo je deležno splošne duhovne izobrazbe, ki jo predajajo različne religije, filozofije, mistične tradicije zadnjih 4000let… Zaradi sprejetja splošnih prepričanj in verovanj je človeštvo otopelo, kar se tiče duhovnega razvoja in razsvetljenja. Ljudje so dali razumu ali verovanju veliko moč, medtem ko je večina izgubila duhovno moč.

 

Le peščica ljudi, ki se ni odrekla materi Naravi in sledila izgradnjo civilizacij, ohrani čisto in nedolžno znanje o duhovni resničnosti. Ko človeška družba postaja vedno bolj zapletena, več ljudi izgublja stik s samim seboj in naravnim duhovnim bistvom. Tema se ovija znotraj duš posameznikov in družbe kot takšne. V namenu iskanja rešitev zunaj nas nastaja vedno bolj globoka zmeda znotraj nas.

 

24urni program negovanje duhovne svetlobe znotraj vaših duš je odsev dogajanja in osvetlitev starodavnih naravnih znanj, ki ponujajo prebuditev zaradi lastnega preboja in osvetljevanja, ne pa zaradi verovanja, da bo nekdo drug odrešil naše duše.

 

V 24urnem programu se bomo posebej posvetili odpiranju pretoka življenjske energije, da se lahko dvigne duha in osvetli duše. Človek sam po sebi, ne želi početi nečesa, kar bi poškodovalo njega ali soljudi, pa vendar je na svetu veliko gorja. Kaj sili človeka, da deluje pretirano? Kaj spodbuja človeka, da naredi nekaj proti sebi, svojim najbližjim in ostali? Ali ste gospodar vaših duš? Ali veste, kam gredo duše, ko zaprete oči in zaspite? Zakaj želja po moči iztiri osebo? Kako se oseba odreče svetlobi zaradi želje po bogastvu? Kako je človek razvil navade, razvade in odvisnosti … pa sploh ne ve kdaj in kako? Kdaj in kdo živi na račun vaše življenjske energije in krvi? Ali poznate notranjo pokrajino vašega bitja in morebitne podnajemnike?

 

 

V domačem okolju si pripravimo prostor, kjer, ob spoznavanju starodavnega, brezčasnega znanja o povezanosti narave, človeka in univerzuma, na dnevni bazi odpiramo pretok življenjske energije. Osvetlitev duše in s tem dvig duha, omogoča  osebni duhovni preboj in neomejen razvoj na poti telesne, umske in duhovne harmonije, povezanosti in neodvisnosti. Vabljeni, da se nam pridružite!


 

 

 

Program vodi Dušan Donko, učitelj naravne poti

Cena 24-dnevnega programa, jesen 2021 (24h): 100 eur,  video predstavitev

Cena 28-dnevnega programa, jesen 2022 (28h): 120 eur,  video predstavitev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plačilo izvedete na TR: 
 
Slovensko taoistično društvo Taoas, 
Križni Vrh 2, 2318 Laporje, Slovenija
 
IBAN: SI56 3000 0002 6028 628

 

 

Ko poravnate, nam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop do zaprte Facebook skupine.