SPOMLADANSKO ENAKONOČJE - Festival naravnega znanja
 
 
5h delavnica
 
 
 
 
 
 
Spomladansko enakonočje je del 4 glavnih energijskih točk velikega presnovnega cikla Mame Narave, ki se giblje neprekinjeno na cikličen, urejen in neutruden način. Spomladansko enakonočje je čas uravnavanja in balansiranja jin in jang energije. Jang, svetli del dneva oziroma dan in jin, temni del dneva ali noč trajata približno isto dolgo. Pri duhovnem samokultiviranju ta dragocen čas uporabimo za prakso uravnovešanja leve in desne polovice telesa in možganov. Analitični del (leva stran) in kreativni del (desna stran) možganov lahko nastopita enotno, kar je ključno za rast osebe.  

Harmoniziranje telesa, uma in duha v času spomladanskega enakonočja predstavlja priložnost za duhovno obnovitev in sprejem naravnega znanja. Na ta način se v nas prebuja in hrani človeška »nesmrtna« duša.
 
Na 4 ključne točke v letu dni lahko meditirate sami ali v skupini. Na delavnici bomo prakticirali metode za harmonizacijo in regeneracijo iz starodavne tradicije Daa, ki so nam v pomoč pri tem, da se naše življenje razcveti in traja. 

Spomladansko enakonočje je tudi čas pomembne poravnave med ekliptiko (navidezna pot Sonca po Nebu) in nebeškim ekvatorjem. To poravnavo so starodavni uporabili za določanje koledarja. Vabljeni!Cena 8-ih delavnic (40h izobraževanja) v sklopu predavanj "Izvorno sporočilo: 300 eur oz. plačilo na 6 obrokov; 6 x 50 eur