OKREPITE SPOLNO MOČ

 

 


Kaj je spolna moč in kakšen pomen ima?

Spolna moč je spolna energija. Več je imamo, večja je naša sposobnost pritegniti partnerja in ustvariti potomstvo. To je naša izvorna energija; iz nje smo se rodili. Iz nje se razvije telo, um in duh. Ta izvorna energija, ki je ključnega pomena za naše rojstvo, je ključnega pomena tudi za naše polno, konstruktivno in ustvarjalno življenje. Če nam te izvorne energije zmanjkuje, se staramo, ko jo popolnoma izčrpamo, naše telo umre. Spolna energija - ustvarjalec življenja, je izraz osnovne življenjske moči in vitalnosti. Obilo spolne energije je znak življenja, zdravja in ustvarjanja, primanjkljaj spolne energije pa je prvi znak stagniranja, staranja, propadanja.




 

 

Kako lahko posameznik ugotovi koliko spolne energije ima?

 

 

Ko oseba ne čuti več želje po spolnosti, je to opozorilo da v telesu ni dovolj spolne energije. Tudi ostali znaki kot so bledica, izčrpanost, utrujenost, splošno nezadovoljstvo, pomanjkanje smisla življenja, podočnjaki ali temni kolobarji okrog oči,  suha, zgubana koža, pomanjkanje sline, suhost nožnice, nezmožnost polne erekcije, nezmožnost doživljanja orgazma ter notranja, čustvena praznina nakazujejo, da osebi primanjkuje spolne energije. Koliko spolne energije ima človek, se lahko vidi tudi po čvrstosti zadnjice in spolnih organov. Povešena zadnjica in spolni organi so znak, da tam ni dovolj energije, kar pomeni, da tudi spolna funkcija ostane brez goriva za delovanje. Oseba s primanjkljajem energije je bolj izpostavljena boleznim in ostalim negativnostim. Osteoporoza in druge degenerativne bolezni običajno nastanejo, ko usahne funkcija jajčnikov oziroma spolna energija.

 

 


 

Kaj  krepi spolno moč?

 


Da bi povrnili in ohranili spolno moč, je potrebno svojemu telesu in celotnemu bitju nameniti dovolj energije, da bo lahko pravilno delovalo. S tem, ko svoje energije ne zapravljamo na negativnih čustvih, mislih in dejanjih, se vrnemo v naravni red in spolna energija se bo naravno začela zbirati. Tako lahko s pravilno prehrano, dihanjem, gibanjem, počitkom, dobrimi mislimi, čustvi in dejanji izkoristimo naravna polnila za ohranjanje spolne moči. Stabilni in pretočni na vseh nivojih lahko žanjemo zdravje, srečo, vitalnost, mladost, doto pa lahko prenesemo tudi na potomce.   

 

Spolno moč bo okrepila tudi sveža hrana, hrana, ki je polna energije in hrana, ki je sama po sebi reproduktivna energija, kot so semena, jedrca, oreški, morska hrana. Seveda pa ne gre zanemarjati tudi pomena čistega, svežega zraka, brez katerega ni življenja, oziroma vsaj kvalitetnega ne.


 

Napitek za spolno moč si pripravite iz 2 dcl toplega mleka, žlice medu ter dveh ali treh rumenjakov, zmešate in spijete.

 


Tudi določena zelišča pomagajo. Naredite si čaj iz žajblja, poprove mete, korenine zelene, rožmarina, vrtnega šatraja, velike kapucinke in semena koprive. Sestavine za čaj stresite v 1.4 litra zavrele vode, odstavite in pustite pokrito 90 min. Precedite, osladkajte z medom in pijte  pred in po zajtrku, kosilu in večerji po 2 dcl. 


  





Fizično zdravilo, ki bi lahko dolgotrajno vzpodbudil naravno spolno željo ne obstaja. Spolna moč je posledica polne spolne energije in zato je edino pravo zdravilo - krepitev spolne energije.

Vzamite za primer penis ali vagino. Kadar sta brez energije nista nič drugega kot samo kos mesa. Ko pa vanju pride energija (Qi), kri – potem pa stvar precej drugače stoji in zaceveti, da ne govorimo o tem kakšne procese to potegne za seboj, od aktivacije fermomonov do iskrivih oči, rdečih lic, vročega srca …