Novoletna duhovna kultivacija


 

SKRIVNOST VEČVESOLJA

 

 

cca 9h izobraževanja, Facebook skupina,

& 36 strani gradiva, 120 eur

 

 

 

 

Preživite vstop v leto vodnega zajca v stilu duhovne kultivacije, prijetnega druženja in Dao izobraževanja. Pridobite svežih moči in novo energijo za podvige v letu 2023.

 

 

          

 

Zima je čas, ko se narava potegne vase, varuje seme in zbira novih moči za spomladansko vzklitje. Podobno bi naj ravnal tudi človek, sicer spomladi namesto vsesplošnega preroda začuti vsesplošno utrujenost. V času po sončnem obratu, 21. decembra, nam je na razpolago najbolj subtilna energija (jang se vrača; dan se daljša), zato je v tem času potrebno varovati in hraniti svojo notranjo energijo, ki sedaj podobno kakor seme, ki bo vzklilo spomladi potrebuje notranje osredotočenje in zbiranje energije. V noči iz sobote, 21. na nedeljo, 22. januarja je mlaj, s katerim se prične novo leto vodnega zajca. Iz vidika duhovne samokultivacije je v tem času nujno ohraniti & zbrati subtilno energijo, da si okrepimo zdravje, mladost, vitalnost, duha ter si naberemo novih moči za leto vodnega zajca.

 

 

 

 

Skozi novoletno srečanje bomo ohranjali, krepili in vzgajali svojo notranjo energijo s: sproščanjem pretoka energije po meridianih (dao yin - metoda nesmrtnika Peng Zija),  dao meditacijami in notranjimi vajami (notranji smehljaj, segrevanje peči, tiho sedenje, dihalne metode), s praktično in pozitivno naravnanostjo uma (duhovno izobraževanje) in z druženjem s Sončnimi ljudmi. S takšnim delovanjem si bomo pridelali občutek notranje polnosti & zadovoljstva. Okrepitev semena v tem času, se nam bo obrestovala v vitalnosti skozi vse leto. Srečanje vodi Dušan Donko, učitelj naravne poti, ki bo velikodušno predajal obilico življenjskih in  praktičnih Dao modrosti, vodila za prihajajoči čas in razkrivanje skrivnosti večvesolja.


Program vodi Dušan Donko.
 
Cena:
Izobraževanje cca 9h, 120 eur
Spremljanje programa preko Facebook skupine.
 
 
 
Prijavite se z nakazilom na:
TR: SI56 1010 0005 6696 398
Taosvet, Bernarda Pavič, s.p, Adamičeva ulica 52a, 2000 Maribor,
Sklic: SI99 (naslednje okence pustite prazno)

Ko poravnate, nam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.

Delavnica bo posneta in dostopna tudi za kasnejši ogled v arhivu delavnic.

 
GSM: 031 684 454, email: bernarda.pavic@gmail.com
Aktualni dogodki
Govora bo pomembnih gradnikih osnovnega ali naprednega duhovnega razsvetljenja ter evoluciji duše. 5h webinar: 50 eur