MISTIČNA MOČ INTUICIJE

 

100 dni, jutranji program, ob 5h

 

Od 20. oktobra 2022 do 27. januarja 2023, Facebook

 

Pridružite se nam v 100-dnevnemu prakticiranju notranje osredotočenosti, z namenom, da se dotaknete, zaznate in začutite sebe v svojem najglobljem bitju ali duhovnem zavedanju. Pot je lahka, sproščena in pravzaprav preprosta.

Odkrijte, kaj je potrebno, da se doseže Mistična moč intuicije!

Osredotočenost je duhovno stanje, ki je pomembno, ne glede na to, kaj počnete; vozite kolo, pečete jabolčni zavitek ali upravljate svoje življenje. Osredotočenost ne pomeni, da ste pozorni na zunanje dogajanje, marveč na življenje samo. To je moč neposrednega védenja, doživljanja. Osredotočenost ter ohranjanje pozornosti na subtilno delovanje, ki se dogaja znotraj vaših misli, znotraj vašega telesa ter znotraj območja 25 cm okrog vas in znotraj vašega neposrednega okolja, je način, da se doseže Mistična moč intuicije.

 

 

 


 

Kaj je večno? Kaj je začasno? Knjiga Ravnovesja in Harmonije govori o substanci in funkciji preobrazbe.

Kaj je substanca preobrazbe? Kaj je funkcija preobrazbe?

 

Večnost je substanca preobrazbe. Sprememba je funkcija preobrazbe.

 

To, kar se nikoli ne spremeni, je substanca preobrazbe. To, kar se spreminja vzdolž časa, je funkcija preobrazbe.

Ko spoznate funkcijo, lahko razumete substanco. Ko osvojite substanco, lahko poostrite funkcijo.Moč intuicije je neposredna zaznava. Kako to doseči?

Kako učinkovito zaznavati spremembo; substanco preobrazbe in njeno funkcijo?


"Modreci opazujejo zgoraj in preverjajo spodaj, raziskujejo daleč stran in zgrabijo to, kar je blizu, delujejo povezani s substanco. Krepostni ljudje razvijejo svoje kvalitete, kultivirajo svoje delo, izvedejo svoje naloge ter uravnavajo svoje sposobnosti, sloneč na tej funkciji." Dao modrost 

 

Skozi tiho jutranje sedenje bomo ustvarjali stabilen dnevni temelj harmonije telesa, uma in duha. Na ta način se povežemo oz. se kvalificiramo za zaznavo subtilne sfere. Skozi 100 dni bomo pred svitom prakticirali Dao metodo počivanja v »praznini in mirovanju«, ki je učinkovita metoda ali bolje rečeno pot prebuditve celotnega človeškega potenciala, vključno z mistično močjo intuicije. Osredotočenost bomo prakticirali dnevno, da znotraj sebe pripravimo prostor »praznine« za nepristransko zavedanje. Sčasoma trening osredotočenosti postane stanje osredotočenosti, kar nam omogoči neprekinjen dostop do mističnih moči intuicije. Opremljeni s to močjo, skozi življenje potujemo sproščeno, spontano, zavedni svojega bitja v odnosu z okolico, z notranjim vpogledom, osredotočenim v bistvo vsega. To je moč in učinkovitost lastne duhovne narave. Z notranjim zavedanjem postanemo sposobni vsem stvarem okrog nas dovoliti, da so, kar so. Pri doseganju mističnih moči intuicije nam pomaga tudi dnevni napotek iz Knjige sprememb in nespremenljive resnice, Yijing.

 

 

Izkoristimo Veliko priložnost leta 2022, da odkrijemo nekaj novega znotraj sebe, da transformiramo in presežemo strah,
ki ga servira leto vodnega tigra.

 

Ter najpomembneje, da se vsakodnevno urimo v zaznavanju substance in funkcije preobrazbe, v neposrednem doživljanju bistva življenja.

 

 

Vabljeni!

 

Sodelovanje: 330 eur

Možno je plačilo na tri obroke.

Svojo prijavo potrdite z nakazilom na:


Slovensko taoistično društvo Taoas,

Križni Vrh 2, 2318 Laporje, Slovenija
SI56 3000 0002 6028 628

 

 

Ko poravnate, nam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.

Aktualni dogodki
Govora bo pomembnih gradnikih osnovnega ali naprednega duhovnega razsvetljenja ter evoluciji duše. 5h webinar: 50 eur