DAO METAFIZIKA

Branje obraza, dlani, telesa, Feng Shui, astro, Yijing:

 

ZASLUŽEK IN BOGASTVO

 

 

5h delavnica, ponedeljek ob 18h, od 19. 9. do 17.10., Facebook skupina


Vabljeni na delavnice dao metafizike, ki  potekajo ob ponedeljkih, ob 18h v živo v Facebook skupini. Od septembra 2022 do junija 2023 se zvrsti osem samostojnih delavnic, kjer obravnavamo in predstavljamo dao metafizične rešitve na vseh 12 življenjskih področij:   zdravje, zakonec, sorodniki, otroci, starši, kariera, prijatelji, potovanja, bogastvo, posest, usoda, karma, sreča in vrline.


 

Prvo področje, ki ga bomo obravnavali na prvi 5h delavnici, od 19.9. do 17.10.2022, se nanaša na zaslužek, posest in bogastvo.

 

Na delavnici si nadenemo Dao metafizična očala in skoznje pogledamo, kakšna je naša prirojena finančna sposobnost in učinkovitost. Preverili boste, kje se nahajajo vaše zvezde bogastva in spoznali, kje na telesu se nahaja palača bogastva. V kakšnem stanju je?  Kaj je denar in kakšno energijo predstavlja? Na delavnici spoznate preprosto Feng Shui rešitev, ki omogoči več priložnosti za povečanje zaslužka in izboljšanje finančnega stanja. 

»Kitajski bankir Sun Qing ne posoja denarja na podlagi pogodbe, namesto tega iz obraza posojilojemalca točno določi čas, ko mu bo le ta lahko denar vrnil.«

 

Poznavanje in razumevanje dao metafizike je izjemno koristno, saj prinaša učinkovite rešitve na vseh življenjskih področjih.

Na delavnicah Dao metafizike boste skozi jasne in preproste lekcije sprejeli smernice in znanja, ki vam bodo omogočali, da: 

         - bolje spoznate sebe, svojo srečo in usodo,

         - bolje spoznate druge, njihovo srečo in usodo,

            -  se znate izogniti težavam in nevarnostim,

            -  povečate priložnosti in možnosti,

         - ste v stiku s sedanjostjo, brez tegob in okov preteklosti.

         

Cena: 5h delavnica: 50 eur

 

Prijavite se z nakazilom na: TR: SI56 1010 0005 6696 398, Taosvet, Bernarda Pavič, s.p, Adamičeva ulica 52a, 2000 Maribor,

Sklic: SI99 (naslednje okence pustite prazno)

 

Ko poravnate, nam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.