NEGOVANJE DUHOVNE SVETLOBE ZNOTRAJ NAŠIH DUŠ

 

28-dnevni jutranji program, ob 5.30

 

od 15. septembra do 12. oktobra 2022, v Facebook skupini

 

 

 

Človeštvo je deležno splošne duhovne izobrazbe, ki jo predajajo različne religije, filozofije, mistične tradicije zadnjih 4000 let. Pa vendar je zaradi sprejetja splošnih prepričanj in verovanj človeštvo duševno in duhovno otopelo. Medtem, ko so ljudje dali razumu ali verovanju veliko moč, je večina izgubila duhovno moč, s tem pa tudi sposobnost duhovnega razvoja. Le peščica ljudi, ki se ni odrekla materi Naravi in sledila izgradnjo civilizacij, ohrani čisto in nedolžno znanje o duhovni realnosti. Sčasoma, ko človeška družba postaja vse bolj kompleksna in zapletena, vse več ljudi izgublja stik s samim seboj in naravnim duhovnim bistvom. Tema se ovija znotraj duš posameznikov in družbe kot takšne in s tem so povezane najrazličnejše težave. Zaradi iskanja rešitev zunaj nas, ali verovanja, da je odrešitelj zunaj nas, nastaja vedno večja in globja zmeda znotraj nas. To zmotno prepričanje  se instantno nevtralizira s spoznanjem, da so vse rešitve pravzaprav, znotraj nas.

 

 

 

Jesen je naraven čas, ko se nekoliko umirimo, uravnovesimo ter uredimo in organiziramo vse potrebno za naprej.

V skladu s tem, smo pripravili 28-dnevni jutranji program za negovanje duhovne svetlobe znotraj naših duš. V domačem okolju si pripravimo prostor, kjer, ob spoznavanju starodavnega, brezčasnega znanja o povezanosti narave, človeka in univerzuma, na dnevni bazi odpiramo pretok življenjske energije. Osvetlitev duše in s tem dvig duha, omogoča  osebni duhovni preboj in neomejen razvoj na poti telesne, umske in duhovne harmonije, povezanosti in neodvisnosti. Vabljeni, da se nam pridružite!


video predstavitev

 

Program vodi Dušan Donko, učitelj naravne poti

 

Cena 28-dnevnega programa: 120 eur

 

Prijavite se z nakazilom na TR Društva za krepitev telesa, uma in duha, Taoin


Keleminova ulica 7, 2000 Maribor  
 
IBAN: SI56 0417 3000 0561 824


Ko poravnate, nam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.
 

Vabljeni!

 


 

 

 

Aktualni dogodki

Preverite, kje se nahajajo vaše zvezde bogastva. Kje na telesu se nahaja palača bogastva in v kakšnem stanju je? Kako izboljšati svoje finančno stanje in priložnosti.