Aktualna delavnica "Izvorno sporočilo"


JESENSKO ENAKONOČJE – FESTIVAL RAZSVETLJENJA

5h webinar, ob sredah ob 18h
 
14., 21., 23., 28. september in 5. oktober 2022 
 
 
 
 


Jesensko enakonočje je čas, ko sta dan (yang energija) in noč (yin energija) ponovno usklajena. Starodavni so ga poimenovali »festival razsvetljenja«, saj je to najboljši čas v letu za razsvetljevanje notranjih soban naše duše.

Pričetek jeseni je po našem koledarju na dan jesenskega enakonočja. Starodavni Dao mojstri pa so opazili, da jesen na tej točki doseže vrhunec. Opazili so, da ima jesen 2 dela; prične se 8. avgusta in doseže višek 22. septembra.

Dao mojstri opazovanja narave in njenih energetskih ciklov, prvi del jeseni vidijo kot jin znotraj janga, saj v tem delu jesen še precej spominja na poletje.

Drugi del jeseni nastopi po jesenskem enakonočju in traja do energetskega začetka zime, to je 7. november. Drugi del jeseni predstavlja čas, ko je jin znotraj jina. Jesen na splošno predstavlja energijo umikanja in stiskanja. Energija se prične umikati navznoter, da zavaruje korenine življenja. V tem času je smiselno ohraniti ogenj, da nas ne posesa presežen jin, še posebej znotraj nas. To je najboljši čas za zbiranje in vzgajanje življenjske energije, za izvajanje tihega sedenja in poglobljenih meditacij.

 
Pridružite se nam na 5urni delavnici, kjer bomo govorili o globjem pomenu jesenskega enakonočja ter njegovi praktični uporabi. Spoznali boste, kako uporabiti ta dragoceni dela leta za duhovno samokultivacijo in razsvetljevanje notranjih soban naše duše.  Kaj je temelj srečnega življenja? Kako ga postaviti?
 

Na voljo bodo posnetki predavanj. 

Vabljeni!


Cena 5h delavnice: 50 eur
 
Prijavite se z nakazilom na: TR: SI56 1010 0005 6696 398, Taosvet, Bernarda Pavič, s.p, Adamičeva ulica 52a, 2000 Maribor,
Sklic: SI99 (naslednje okence pustite prazno)

Ko poravnate, nam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop.

Delavnica bo posneta in dostopna tudi za kasnejši ogled v arhivu delavnic.

 
 
 
 
Aktualni dogodki

Preverite, kje se nahajajo vaše zvezde bogastva. Kje na telesu se nahaja palača bogastva in v kakšnem stanju je? Kako izboljšati svoje finančno stanje in priložnosti.