FESTIVAL MODROSTI 

 

ZIMSKI SONČEV OBRAT 2020 JE PRIČETEK NOVEGA 180-LETNEGA CIKLA

 

 

 

BREZPLAČNA PREDSTAVITEV: 14. december ob 17h, čas Solarne eklipse, na Facebook profilu Dušan Donko


SAMOKULTIVACIJSKI PROGRAM: od 15. do 21. decembra,  v zaprti Facebook skupini, vsak dan praviloma ob 17h

 

21. decembra 2020, ob 11. uri nastopi Zimski Sončev obrat. Istega dne zvečer, pa se dogodi edinstven astrološki dogodek in pomembna nastavitev časa, dogodek, ki označuje začetek nove 180-letne dobe. Dogodek, ki govori o nadgradnji ali spremembi v temeljih časa, vrednotah, vrednostih vseh sistemov in konceptov, ki bodisi srečajo konec, preporod ali novo rojstvo. Skratka, nakazuje temeljno spremembo.

 

Že tradicionalno je Zimski solsticij zelo pomemben čas, ko prične yang energija rasti in dan se prične daljšati. V mnogih tradicijah, kulturah in religijah velja za energetski ali duhovni začetek novega leta. Toda leto 2020 je v vseh ozirih res nenavadno in posebno; tako na zimski sončev obrat, ob 19h zvečer za skromno 1uro sestankujeta dva največja planeta našega osončja, Jupiter in Saturn, oba najpomembnejša regulatorja in določevalca časa na Zemlji, eden božanstvo, drugi titan. Njuno srečanje ter bližnja izmenjava energije je ključna za naslednje 180-letno obdobje, zato lahko mirno rečemo, da je njun sestanek dogovor o novi dobi.

 

Doživetje tega trenutka, rojstva novega dne nove ere ali preporoda je privilegij posebne vrste, saj predstavlja prisostvovanje na enem od najpomembnejših dolgoročnih nastavitev Neba in Zemlje.

 

 

 

Z namenom, da zavestno vstopimo v ta čas ter učinkovito sprejmemo darilo časa, vas vabimo, da se nam pridružite na duhovno samokultivacijskem programu, ki bo potekal od 15. do 21. decembra. 

 

7- DNEVNI PROGRAM: 

 

- DIAMANTNA PRAKSA SVETNIKOV IN NESMRTNIKOV. Izvajali bomo duhovno prakso, ki se povezuje s sedmimi zvezdami Velikega Voza, Soncem, Luno in planeti. Vsebuje duhovne napotke za zaščito (duhovni ščit, zaščita petih bogov), mistični rožni venec, sveto trojico (tri v eno), kroženje mikrokozmične orbite ter napotke za duhovno vzgajanje preko sedem stopenjske lestve. 

 

          

 

 

Diamantna praksa je praksa, preko katere se je razsvetljeval in dovršil že marsikateri posameznik, med drugimi tudi Lao Tze (500 pr.n.št) in Jezus (7. pr.n.št.) in Yo San Ni (1865 n.št.). Na poti duhovne samokultivacije je to nadvse učinkovita pot za povezovanje z lastnim duhovnim centrom. Je model duhovne samokultivacije, ki so ga uporabljali ljudje, ki so dosegli božanski nivo.  Uporabili jo bomo za boljši uvid v nevidno sfero in prebujanje spečih potencialov.


- Duhovna in telesna sestava našega bitja, koliko duš imamo in kakšne so njihove funkcije,

 

- od kje prihajajo sanje in navdih, domišljija, pozornost in fokus, čutno zaznavanje, volja, motivacija, prvinski nagon in božanski navdih,

 

- od česa je odvisna moč ali nemoč duha,

 

- del česa so naše misli in del česa naša volja,

 

- kako preobraziti božanski navdih v namen in delovanje,

 

- kaj pomeni preobrazbena moč duha,

 

- vladar česa je Saturn in čemu vlada Jupiter, kaj nam prinašata naslednjih 180 let,

 

vaje za nežno odpiranje in uravnovešanje telesa, uma in duha,


- ceremonija za prednike, da sprostijo svoj blagoslov na nas živeče,


predstavili in uporabljali bomo posebne samokultivacijske kamne, ki nam pomagajo v duhovni samokultivaciji, 

 

- prejeli boste napotke, kako okrepiti 5 yangov,

 

- kako si pridelati radosten notranji mir, 

 

- kako prevzeti dragoceno jang energijo,

 

- pridobili boste jasen in podroben uvid v ta neverjeten, poseben in edinstven čas, ki jasno izstopa v vseh Zimskih sončnih obratih. Tako močnega, pomembnega srečanja, na tej najpomembnejši letni točki preobrata jina v jang, enostavno ne pomnimo.

 

To je čas, ko lahko poberemo in zaščitimo seme napredka na vseh nivojih in z obogatenim zavedanjem praznujemo rojstvo novega časa. To je trenutek v času, ki se ga splača naužiti in uporabiti za osvoboditev naših globokih potencialov, notranjo aktivacijo posebne energijske strukture in sprejem neizmerne MODROSTI za fizično, mentalno in duhovno nadgradnjo.

 

 Vabljeni!

 

 
Program vodi Dušan Donko

Cena programa:
Cena 7-dnevne priprave: 50 eur
 
Podatki za nakazilo:
TR: SI56-101000056696398
Taosvet, Bernarda Pavič s.p.
Keleminova ulica 7, 2000 Maribor
Sklic: SI99
Ko poravnatenam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop. Račun prejmete po vplačilu.


iz vsebine:

Okrepi se povezava med Nebom in Zemjo. Človek ali človeštvo predstavlja pomembno duhovno bitje, ki lahko deluje glede na posredovana sporočila Neba preko Shen-a, tako da ustvari »raj na Zemlji.« Starodavni so to imenovali »nebeški mandat.« Kadar je energija vranice vznemirjena, potem to lahko vodi do zaskrbljenosti in celo obsedenosti zaradi nepomembnih zadev, kar pa Yi onemogoča slišati »nebeška sporočila.«

Festival modrosti, 21.12.2020

Aktualni dogodki

Program za osvoboditev naših globokih potencialov ter sprejem neizmerne modrosti za fizično, mentalno in duhovno nadgradnjo.