100 DNEVNA POSTAVITEV TEMELJEV

 

ZDRAVJA, DOLGOŽIVOSTI IN DUHOVNE NESMRTNOSTI


22. september - 30. december 2020
Program 1. in 2. v zaprti Facebook skupini
 
 
 
 
 
Druga polovica leta 2020 nakazuje vladavino elementa vode. Podgana, prvi znak kitajskega zodiaka predstavlja vodo, naš izvor, prednike in na splošno temelje. V drugi polovici leta je potrebno poskrbeti za zdravje hrbtenice, možganov, ušes ledvic, ledveno-križničnega predela, mehurja, spolnih organov in nameniti še kaj časa negi spolne energije. Voda je naš izvor in povezovalec, podgana je zvezda cvetenja breskev, kar pomeni, da se bomo želeli družiti. Čustvo je strah in nežnost, vrlina pa inteligenca in modrost. Da odgovorimo potrebam časa, smo pripravili program 100-dnevne postavitve temeljev, kjer se bomo do konca leta družili, bodisi vsak dan, bodisi 1x/teden.
 
100-dnevni program je namenjen vsem, ki želite postaviti "temelje" zdravja, dolgoživosti in duhovne nesmrtnosti. Namenjen je vzpostavitvi trdnega zdravja in osvoboditvi duha, bistva znotraj vas, ta del, ki je brez ega in, ki ve, brez da bi vedel, ta del, ki v sebi ne zadržuje bolezni ter težkih oblakov misli, pogojevanj, mnenj, naloženih »pogojenih« polresnic, mnenj in prepričanj. Osvobodite se težkega. Vstopite v lahko. Spoznajte svojo dušo v najčistejši obliki - svojega duha, svojo resnično Naravo in način, da si sami odgovorite na najpomembnejša vprašanja, kot so: "Kdo sem" in "Kaj je moj življenjski načrt". 
 
 
 
 
                 
 
 
Izvajali bomo: 
 
Postavitev temeljev je vsakodnevna praksa starodavnih dovršenih ljudi za prečiščevanje in povečanje vitalne življenjske sile. Po 100-dnevni postavitvi temeljev boste kot prerojeni, saj boste osvojili najpomembnejšo Dao duhovno prakso, ki vam prinaša odstranitev bolezni, krepitev zdravja in krepko postavitev temeljev za osebno duhovno rast in razvoj. Postavitev temeljev je 10-stopenjski razvoj. Začetne stopnje so namenjene zbiranju dvigajoče jang življenjske energije ter osvojitvi mirnega, jasnega uma in polnega dha. Ko je vaša energija polna, občutite svoje telo in duh kot fontano, vrelec mladosti, radostno in veselo. Ko ste na tej točki, lahko svojo energijo usmerjate, kamor želite. Na 100-dnevnem procesu se boste naučili tiho sedeti, da spoznate kako:
a) pravilno krožite duhovno energijo po mikrokozmični orbiti, 
b) združite vse tri Dan Tiane (energijske centre),
c) svojo energijo usmerjate v nadaljnji duhovni razvoj,
d) svoj mikrokozmos povežete z makrokozmosom, 
e) spoznate svoje bistvo in ga uživate v polnosti.
 
 
 
 
 
 
Življenje je največje darilo! Samospoštovanje in samodisciplina usmerjena na življenjsko pomembne stvari sta ključa, ki nam omogočita, da si odpremo in osvobodimo največje darilo; zdravo, radostno in neomejeno Življenje. Starodavni dovršeni so nam zapustili metode duhovnega samokultiviranja, da bi osvobodili vse naše prirojene potenciale in svoje življenjsko poslanstvo zaživeli v polnosti.  Zdravje je nujno, da si omogočimo evolucijsko napredovanje. Duhovni razvoj potuje vzporedno z evolucijskim razvojem. Vse, kar potrebujete, je da dovolite svoboden pretok življenjske energije in krvi skozi svoje telo.
 

BREZPLAČNA PREDSTAVITEV
ponedeljek, 14. september, ob 19h, Facebook profil Dušan Donko 
 
 
PRIČETEK PROGRAMA, 22. september, ob 5h, jesensko enakonočje 
ZAKLJUČEK, 30. december 2020

 
Program poteka vsako jutro od 30 do 45 min v živo. Vsako jutro se bomo 100 dni povezovali z Sončno, najbolj kvalitetno jang energijo. Če ne utegnete spremljati v živo, predajanje znanja v Facebook skupini omogoča trajno spremljanje, ko ste pripravljeni. 
 

Cena:
 
a) Program 1:
   15 tednov, vsako soboto ob 5h, v živo v zaprti Facebook skupini + gradivo: 150 eur
    Program 1. omogoča spremljanje 1x teden, vsako soboto.
   *spremljate lahko tudi posnetek
 
b) Program 2:
   100 dni, vsak dan ob 5h, v živo v zaprti Facebook skupini + gradivo: 500 euro 
    Program 2. omogoča vsakodnevno spremljanje in vključuje tudi Program 1. - pridobite dostop do obeh Facebook skupin.
   *spremljate lahko tudi posnetek
 


Info in prijave:Plačilo je možno na TR:

IBAN: SI56 3000 0002 6028 628

Slovensko taoistično društvo Taoas       

Križni Vrh 2, 2318 Laporje, Slovenija

 

Ko poravnate, nam na email: bernarda.pavic@gmail.com, GSM 031 684 454 

to sporočite, da vam omogočimo dostop do Facebook skupine. 


 

P.S. Zahvaljujoč medmrežju, je druženje in povezovanje v misli & duhu postalo enostavno.

Obstaja način, priložnost, da skupaj vadimo v najpomembnejšem času -  zgodaj zjutraj. 

 

 


Aktualni dogodki

Program za osvoboditev naših globokih potencialov ter sprejem neizmerne modrosti za fizično, mentalno in duhovno nadgradnjo.