PRIKLOP NA SREČO V 2021!

 

z mesečnimi delavnicami vam pomagamo aktivirati najbolj vzpodbudno, podporno energijo v vašem domu

 

 

 

Dušan Donko, dipl. Feng Shui svetovalec in Bazi astrolog svetuje, kako lahko v letu 2021 v svojem domu AKTIVIRATE najbolj ugodno in srečno energijo. V ta namen prejmete posebne Feng Shui formule, ki prinašajo hitre in dodatne močne koristi.

 

 

FENG SHUI AKTIVACIJA ZA FEBRUAR 2021

sreda, 27. januar 2021, ob 19h

 

KJE: 1h DELAVNICA v zaprti Facebook skupini

Poznati »pravi čas in lokacije,« kjer vas čakajo priložnosti in podporna energija, pomeni, da ste sposobni uspešno obvladovati dogodke, ki se dotikajo našega zdravja, odnosov, denarja in kariere. 

Prejmete:

- dva do tri ugodne Feng Shui datume za Feng Shui aktivacije za lažje doseganje ciljev,

- rešitve, kako se uredijo tudi mesečne najbolj pereče lokacije,

- dodatne ZiBai XuanKong Feng Shui mesečne kombinacije za dodatno aktivacijo pozitivnega potenciala za aktualen mesec.

Opremljeni z bistvenimi informacijami za vsak posamezen mesec skozi leto lažje in učinkoviteje  vozite, delujete in se odločate. Dobite vpogled v prihajajoče priložnosti ali ovire. Na ta način veste, kdaj je vaše najboljše obdobje za polno delovanje in kdaj je bolje, da se ne naprezate in izgubljate energijo, denar itd. Informirani se mnogo lažje primerno organizirate oziroma celo izognite »skritim« oviram in preprekam.  Lahko aplicirate rek: »Bolje preprečiti, kot zdraviti« in »Sem ob pravem času, na pravem mestu.«

 

Cena:  

a) 30eur/ mesec  (mesečno oz. posamezno plačevanje)

b) 10 eur/mesec ob enkratnem vplačilu za vseh 12 mesecev, 120 eur
 TO JE POSEBNA PONUDBA! Za 120 eur, ki jih nakažete v enkratnem znesku pridobite vseh 12 mesečnih delavnic. Tako namesto 360 eur (12x30), poravnate 120eur in dobite dostop do vseh 12-ih mesečnih delavnic oziroma komplet Feng Shui podpore za aktivacijo sreče v 2021! Za to ugodnost smo se odločili, ker želimo, da si dokažete, da lahko prosperirate tudi, ko so časi najtežji. Mesečna Feng Shui podpora pomeni, da vsak mesec, pred nastopom meseca pridobite navodila za aktivacijo in prebuditev dodatnega, mesečnega Feng Shui potenciala. Z časovno prostorsko podporo za aktualen mesec ste sposobni preprečevati težave, preskakovati ovire, vzpodbujati in izkoriščati potenciale, ki vam jih prinaša najugodnejši mesečni vpliv. Na ta način si zagotovite maksimalno naravno podporo na področju: zdravja, odnosov, denarja in kariere. Z drugimi besedami, aktivno poskrbite za svoj srečen dom.

 

 

 

Podatki za nakazilo:
 
IBAN:SI56 0468 2011 4179 852
 

Svetovanje in izobraževanje, Dušan Donko s.p.   

Križni vrh 2, 2318 Laporje

Sklic: 99

Ko poravnate, nam to sporočite na email: bernarda.pavic@gmail.com, da prejmete dostop. 


Na delavnici potrebujete:

* tloris stanovanja z označenimi smermi,

BaZi astrološko karto, ki jo lahko natisnete na tej povezavi: http://bazi.masteryacademy.com/  

Aktualni dogodki

Program za osvoboditev naših globokih potencialov ter sprejem neizmerne modrosti za fizično, mentalno in duhovno nadgradnjo.